Κύπρος: Με Κάντιλακ ο Ακιντζί στην παρέλαση του ψευδοκράτους

Κύπρος: Με Κάντιλακ ο Ακιντζί στην παρέλαση του ψευδοκράτους

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο αντίκα, το οποίο παρουσιάστηκε στη χθεσινή πρόβα που έγινε στο χώρο, όπου θα γίνει η παρέλαση την Παρασκευή

kadilak_akinci
Ο πρόεδρος και αντιπροσωπεία των συνταξιούχων αξιωματικών στρατού της Τουρκίας βρίσκονται στα κατεχόμενα ενόψει των εορτασμών για την επέτειο της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους στις 15 Νοεμβρίου 1983 και συναντήθηκαν σήμερα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με τις τουρκοκυπριακές ιστοσελίδες ο κ. Ακιντζί για πρώτη φορά φέτος δεν θα χαιρετίσει τον κόσμο που θα συγκεντρωθεί για την παρέλαση, από στρατιωτικό όχημα – όπως έκαναν όλοι οι Τουρκοκύπριοι ηγέτες και ο ίδιος μέχρι πέρυσι – αλλά από μια συλλεκτική Κάντιλακ.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται, για ένα αυτοκίνητο αντίκα, το οποίο παρουσιάστηκε στην χθεσινή πρόβα που έγινε στο χώρο όπου θα γίνει η παρέλαση την Παρασκευή. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, επικαλούμενη την εφημερίδα Χαλκίν Σεσί, στην πρόβα ως το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τον Μουσταφά Ακιντζί, εμφανίστηκε όχι ένα στρατιωτικό τζιπ αλλά μια παλαιού τύπου Κάντιλακ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης