Τραμπ: Η Πελόζι τα έχει χάσει

Τραμπ: Η Πελόζι τα έχει χάσει

Νωρίτερα, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων είχε ζητήσει την παρέμβαση των ανθρώπων ή των συνεργατών του Αμερικανού προέδρου, «για το καλό της χώρας»

trump_pelosi
Συνέχεια στην ανταλλαγή φραστικών επιθέσεων μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και των Δημοκρατικών του Κογκρέσου, με τον Τραμπ να δηλώνει για την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων: "Σας λέω, την παρακολουθώ και την παρακολουθώ για μια πολύ καιρό. Δεν είναι η ίδια. Τα χει χάσει".

Οι δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ έγιναν κατά τη διάρκεια εξαγγελιών του για μια δέσμη ενισχύσεων για αγρότες που έχουν πληγεί από τον εμπορικό πόλεμο με την Κίνα.

Παράλληλα είπε ότι η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής δεν καταλαβαίνει την εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Μεξικού-Καναδά και ότι έχει πει στον Αμερικανό εκπρόσωπο επί εμπορικών θεμάτων Ρόμπερτ Λαϊτχάιζερ ότι χρειάζεται δύο εβδομάδες για να καταλάβει τη συμφωνία.

Νωρίτερα σήμερα, στο ίδιο ύφος, η Πελόζι είπε: «Ξανά, προσεύχομαι για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Εύχομαι η οικογένειά του ή κυβέρνησή του ή το προσωπικό του να παρέμβουν για το καλό της χώρας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης