Σκάνδαλο «Ίμπιζα» στην Αυστρία: Σεξ και ναρκωτικά στο βίντεο που «έκαψε» τον αντικαγκελάριο!

strache_main01

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις υποσχέσεις του Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε στην ξανθιά Ρωσίδα ακολούθησε ξέφρενο πάρτι με σεξ και ναρκωτικά - Το υλικό είναι διάρκειας 60 λεπτών και απειλεί να καταστρέψει ολοκληρωτικά τον ακροδεξιό πολιτικό

Σεξ, κόκα και άγρια πάρτι... Το επτάωρο βίντεο που «καίει» τον Χάιντς Κρίστιαν Στράχε έχει και πολλές πικάντικες λεπτομέρειες που πλήττουν ανεπανόρθωτα το κύρος και την υπόληψη του πρώην αντικαγκελάριου της Αυστρίας.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η αυστριακή εφημερίδα «Oesterreich», τα τελευταία 60 λεπτά στο επτάωρο βίντεο που γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2017 στην Ίμπιζα είναι «εκρηκτικά» για τον πρώην αντικαγκελάριο και τον στενό του συνεργάτη, Γιόχαν Γκουντένους.

Όπως αναφέρει η αυστριακή εφημερίδα, την τελευταία μία ώρα, «υπάρχουν σεξ, κόκα και άγρια πάρτι». Σαμπάνια, ενεργειακά ποτά και χαβιάρι ήταν επίσης στη διάθεση της «παρέας». Η συζήτηση για επενδύσεις είχε λάβει τέλος για τους Στράχε και Γκουτένους. Την ίδια ώρα, η Ρωσίδα που είχε συστηθεί ως επενδύτρια και ανιψιά του Ρώσου ολιγάρχη Ιγκόρ Μακάροφ, δεν ξέρουμε τι ρόλο είχε εκείνα τα 60 λεπτά. Συμμετείχε ή όχι στο ροζ πάρτι;

Πάντως, ο Ρώσος ολιγάρχης θα κινήσει «γη και ουρανό», όπως είπε στην εφημερίδα Bild, για να εντοπίσει την μυστηριώδη ξανθιά, που ισχυρίστηκε ότι είναι ανιψιά του. Και η σύζυγος του Γκουντένους, Τατιάνα, που φαίνεται στα προηγούμενα βίντεο, πού ήταν εκείνα τα 60 λεπτά; Αυτή κάλεσε ταξί και αποχώρησε από το ξενοδοχείο την τελευταία ώρα.

Αυτά που συνέβησαν την τελευταία ώρα, στο επίμαχο βίντεο, δεν είχαν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας. Μήπως όμως η σύζυγος του 49χρονου Στράχε τον εγκατέλειψε γιατί έμαθε για το ροζ περιεχόμενο του βίντεο; Μήπως η Φιλίπα ενημερώθηκε για την «ανάρμοστη» συμπεριφορά του συζύγου και της πατέρα του μονάκριβου παιδιού της;

Η δεύτερη σύζυγος του πρώην αντικαγκελάριου δεν είναι τυχαίο ότι τον εγκατέλειψε λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του βίντεο από δύο γερμανικά ΜΜΕ παίρνοντας μαζί και τον μόλις πέντε μηνών γιο τους. Τα αυστριακά ΜΜΕ «βουίζουν» για κρίση στο γάμο τους. Σίγουρα, η Φιλίπα δεν ενοχλήθηκε μόνο από την παρουσία της γοητευτικής Ρωσίδας «επενδύτριας» που καθόταν στο πλευρό του συζύγου της. Κάτι άλλο ήταν αυτό που την όπλισε με θάρρος και πήρε το παιδί, βρίσκοντας καταφύγιο στους γονείς της.

Δείτε το απόσπασμα:
Το βίντεο που «έκαψε» τον αντικαγκελάριο της Αυστρίας Χάιντς-Κρίστιαν ΣτράχεΟ «δικηγόρος από τη Βιέννη»

Σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη του πρώην αντικαγκελάριου της Αυστρίας, Γιόχαν Γκουντένους, ο άνθρωπος που οργάνωσε τη συνάντηση στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Ίμπιζα το καλοκαίρι του 2017 είναι αυτός που έστησε την παγίδα στον πρώην αντικαγκελάριο Στράχε.

Πρόκειται για έναν δικηγόρο από τη Βιέννη, όπως επισημαίνει ο Γκουντένους σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Die Presse». Ο Γκουντένους, ο οποίος μιλάει άπταιστα τη ρωσική γλώσσα, είχε αναλάβει το ρόλο του μεταφραστή στη συνάντηση που είχαν το 2017 στην Ίμπιζα η Ρωσίδα επενδύτρια που δήλωσε ότι είναι ανιψιά Ρώσου ολιγάρχη και ο Στράχε.

Στην συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα, ο Γκουντένους, πρώην επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ελευθέρων, υποστηρίζει:
«Ένας κτηματομεσίτης τον οποίο γνωρίζουμε επί πολλά χρόνια επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε ότι κάποιος ενδιαφέρεται για επενδύσεις»...

«Στη συνέχεια ο δικηγόρος έκανε την περαιτέρω επαφή, μου επιβεβαίωσε ότι η ταυτότητα των άμεσα ενδιαφερόμενων είναι γνήσια», είπε.

Βιεννέζος δικηγόρος «έστησε» την συνάντηση με την Ρωσίδα επενδύτρια

Τα νέα στοιχεία για το σκάνδαλο «Ibizagate» που έχει προκαλέσει πολιτική ...καταιγίδα στην Αυστρία βλέπουν το φως της δημοσιότητας με την κυβέρνηση του Σεμπάστιαν Κουρτς να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί και τον Χάιντς Κρίστιαν Στράχε να προσπαθεί να σώσει το γάμο του.

Σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη του πρώην αντικαγκελάριου της Αυστρίας , Γιόχαν Γκουντένους, ο άνθρωπος που οργάνωσε τη συνάντηση στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Ίμπιζα το καλοκαίρι του 2017 είναι αυτός που έστησε την παγίδα στον πρώην αντικαγκελάριο, Στράχε. Πρόκειται για έναν δικηγόρο από τη Βιέννη, όπως επισημαίνει ο Γκουντένους σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Die Presse» .

Ο Γκουντένους, ο οποίος μιλάει άπταιστα τη ρωσική γλώσσα, είχε αναλάβει το ρόλο του μεταφραστή στη συνάντηση που είχαν το 2017 στην Ίμπιζα η Ρωσίδα επενδύτρια που δήλωσε ότι είναι ανιψιά Ρώσου ολιγάρχη και ο Στράχε.

Στη συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα, ο Γκουντένους, πρώην επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ελευθέρων, υποστηρίζει: «Ένας κτηματομεσίτης τον οποίο γνωρίζουμε επί πολλά χρόνια επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε ότι κάποιος ενδιαφέρεται για επενδύσεις»... «Στη συνέχεια ο δικηγόρος έκανε την περαιτέρω επαφή, μου επιβεβαίωσε ότι η ταυτότητα των άμεσα ενδιαφερόμενων είναι γνήσια». «Στις 24 Μαρτίου του 2017 , έγινε μία πρώτη συνάντηση στη Βιέννη, στην οποία συμμετείχε και η ανιψιά του Ρώσου ολιγάρχη», όπως λέει ο Γκουντένους.

Στη Βιέννη, αντικείμενο της συνάντησης ήταν πιθανές επενδύσεις στην Αυστρία, με την πλευρά της Ρωσίδας «επενδύτριας» να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την υπόθεση των συμβολαίων οδοποιίας, τα οποία θα έχανε στο εξής η κατασκευαστική Strabag και θα τα αναλάμβανε η ίδια, όπως είχε υποσχεθεί ο Στράχε.

«Θέλουμε να προσπαθήσουμε να σας ωθήσουμε στην πρώτη θέση και μετά θα είμαστε οι καλύτεροι φίλοι που μπορεί να έχει κανείς», φέρεται να είπε ο συνεργάτης της Ρωσίδας στον Γκουντένους. «Ο Βιεννέζος δικηγόρος ήταν επίσης εκεί, αλλά όχι στην Ίμπιζα», προσθέτει.

Αν και δεν κατονομάζεται, το όνομα του δικηγόρου είναι γνωστό στους δημοσιογράφους, όπως γράφει η εφημερίδα «Bild».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Γκουντένους εξέφρασε τον φόβο ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα κι άλλο από το βίντεο που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Για το λόγο αυτό αποχωρεί από την πολιτική.

Ο πρώην αντικαγκελάριος προσπαθεί να σώσει το γάμο του

Μετά την αποκάλυψη του βίντεο που απεικονίζει τον πρώην αντικαγκελάριο της Αυστρίας το καλοκαίρι του 2017 σε βίλα στην Ίμπιζα ως teenager μέθυσο να προσφέρει δημόσιες συμβάσεις σε πάμπλουτη καλλονή Ρωσίδα έναντι πολιτικής υποστήριξης, η σχέση του Στράχε με την δεύτερη σύζυγό του δοκιμάζεται.

Για τον Στράχε, δεν έρχεται μόνο το τέλος του πολιτικού του βίου αλλά και του έγγαμου (βίου), όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Kronen Zeitung».

Η δεύτερη σύζυγός του, Φιλίπα Στράχε βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της. Η κυρία Στράχε πήρε το μοναχογιό τους και εγκατέλειψε την συζυγική στέγη, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η ίδια έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα.


Μάχη πολιτικής επιβίωσης θα δώσει ο Σεμπάστιαν Κουρτς ένα 24ωρο μετά τις ευρωεκλογές

Κι ενώ αποκαλύπτονται συνεχώς πληροφορίες για το «σκάνδαλο Ίμπιζα», και ο Στράχε προσπαθεί να σώσει το γάμο του, ο καγκελάριος της Αυστρίας ετοιμάζεται να δώσει μάχη πολιτικής επιβίωσης, μόλις ένα 24ωρο μετά τις ευρωεκλογές.

Τη Δευτέρα, ο Σεμπάστιαν Κουρτς θα αντιμετωπίσει πρόταση μομφής στο κοινοβούλιο, στον απόηχο του σκανδάλου διαφθοράς που διέλυσε τον κυβερνητικό συνασπισμό του με το ακροδεξιό Κόμμα των Ελευθέρων (FPO).

Η ψηφοφορία θα κριθεί από την στάση που θα τηρήσουν οι Σοσιαλδημοκράτες και το Κόμμα των Ελευθέρων, που είναι το δεύτερο και το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στο κοινοβούλιο αντίστοιχα. Η παράταξη του Κουρτς, το Λαικό Κόμμα, ελέγχει μόλις 61 από τις 183 έδρες στην Βουλή, που σημαίνει ότι είναι ευάλωτη μετά την διάλυση της κυβερνητική συμμαχίας.Από την πλευρά του, ο Κόμμα των Ελευθέρων έχει ανακοινώσει πως θα καταψηφίσει την κυβέρνηση. Κατά συνέπεια ο Κουρτς κινδυνεύει να χάσει την καγκελαρία ενόψει των πρόωρων εκλογών που έχει προκηρύξει και κατά πάσα πιθανότητα θα λάβουν χώρα τον Σεπτέμβριο. Την ίδια ώρα, η επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών έχει ζητήσει αντικατάσταση όλων των μελών της κυβέρνησης από τεχνοκράτες.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (26)

Μπιρδιμπίρδης

Ναι και καλα τώρα....

Κόκα και Ρωσίδες γκόμενες

Έβαλε πλώρη για τρίτο γάμο αυτός ....

456

Μην νομίζετε, όλοι οι πολιτικοί/αξιωματούχοι έτσι είναι. Αν υπακούς κρατάς τη θέση, αν χαλάς τη σούπα, σκάει το σκάνδαλο. Θυμηθείτε και τον Στρος Καν. Βέβαια και χωρις κόκες και βίζιτες πάλι μπορείς να χώσεις τους "ανυπάκους" μέσα, όπως έκαναν με τη Χ.Α. Κανένας πραγματικός δημοκράτης δεν μπορεί να χαίρεται που η ηγεσία του 3ου κόμματος έκατσε μέσα χωρίς καταδίκη για 2 χρόνια και δεν έχει δημόσιο λόγο. Τιπ: Το συνταγματικό τόξο ΔΕΝ είναι δημοκράτες, πλην ίσως μόνο του Λεβέντη.

Δημοσκόπηση

Σύμφωνα με ευρωπαϊκή δημοσκόπηση οι ναζί βγάζουν μία δύο έδρες και αυτές με το ζόρι.

m

Πραγματικά ας μου πεί κάποιος που βλέπει κάτι το περίεργο. Και για πιό λόγο περιμένουμε οι πολιτικοί μας να διαφέρουν τελικά από το μέσο ψηφοφόρο τους? Αυτά είναι σαχλαμάρες. Ίσως αν αρχίζαμε να βλέπουμε διαφορετικά τους πολιτικούς (ότι είναι και αυτοί άνθρωποι) να κερδίζαμε περισσότερα από αυτούς. Δηλαδή ποιό είναι το πρόβλημα, ότι ο κύριος αυτός πλήρωσε συνοδούς για σέξ και έκανε κοκαϊνη? Όποιον ρωτήσεις, 7 στους 10 τα ίδια κάνουν σήμερα σε όλες τις δυνατές παραλλαγές. Γιατί λοιπόν αυτός να μην τα κάνει? Το να είσαι πολιτικός τι σημαίνει? Να είσαι πρότυπο? Αν είναι έτσι ας βάλουμε παπάδες με όρκο αγνότητας. Το να είσαι πολιτικός σημαίνει να κρίνεσαι για μια συγκεκριμένη δουλειά. Έκανε ο κύριος τη δουλειά του? Ναι, τότε όλα καλά. Όχι, να φύγει να έρθει κάποιος άλλος. Δεν αντέχω πια την υποκρισία, που ο λαός είναι ο δήθεν καλός που κουνάει το δάχτυλο, ενώ τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να είναι κάτι το διαφορετικό. Ας ξεκολλήσουμε απο τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις περί ηθικής και ας κρίνουμε για τις πράξεις και το έργο που πληρώνεται ο καθένας να παράξει.

Καλά καλά

Κάνε μας Ουγκ τώρα

Δεξιός και λίγο κκε

7/10 ανθρώπους πληρώνουν συνοδούς και κάνουν κοκαΐνη;οκ ψηφίζεις;

όχι φίλε

όταν κάποιος προβάλλει την εικόνα του ηθικού για να γίνει αυτός που είχε γίνει (κάτι που κάνουν όλοι της ακροδεξιάς) και μέσα σε λίγο καιρό πρώτα παραιτείται γιατί έκλεινε "δουλειές" με αντάλλαγμα πολιτική στήριξη και μετά αποδεικνύεται όχι και τόσο ηθικός όσο ήθελε να φαίνεται, επιφέρει κάποιο πλήγμα στο ακροδεξιό παραμυθάκι, έτσι δεν είναι;

Στράτος

Οι ναζί έχουν τελειώσει με το παραπάνω και αφρίζουν από το κακό τους

ΣυριζοΝΔτετοιος

Απαπαπα... Τι κακό... Γι' αυτό εγώ ψηφίζω μόνο ΛΟΑΤΚΙ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έτσι και μου δείξουν σε βίντεο ΛΟΑΤΚΙ με παντόφλες στο σπίτι να βλέπει μπάλα θα απογοητευτώ.

Ναι

όταν βγαίνουν σκάνδαλα για τίποτα σοσιαλδημοκράτες ή χριστιανοδημοκράτες, τους βρίζουμε. Όταν βγαίνουν σκάνδαλα για ακροδεξιούς, βρίζουμε αυτούς που τα αποκάλυψαν. Τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου δικά μου.

Υποκριτές παντού

Υπερπατριώτες, αριστεροί προστάτες του λαού... απόπατος δεν εχει τέλος

Σαν αρχάριος την πάτησε

Γιατί ως γνωστόν οι Ρωσίδες είναι οι καλύτερες "επενδυτριες".

Μπιρδιμπίρδης

Ναι και καλα τώρα....

Μπιρδιμπίρδης

Ναι και καλα τώρα....

Pad

Hello

ηθ

θθ

ηθ

ηξ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης