Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Το τείχος στο Μεξικό είναι σαν την... περίφραξη σε ζωολογικό!

Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Το τείχος στο Μεξικό είναι σαν την... περίφραξη σε ζωολογικό!

Ο μεγάλος γιος του Ντόναλντ Τραμπ συνέκρινε το τείχος που επιθυμεί ο πατέρας του στα σύνορα με το Μεξικό με την περίφραξη σε έναν ζωολογικό κήπο

59650b06cd3a185cf4514092
«Τα τείχη, είναι αποτελεσματικά»: Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού προέδρου συνέκρινε το τείχος που θέλει να χτίσει στα σύνορα με το Μεξικό με την περίφραξη σε έναν ζωολογικό κήπο.

«Γνωρίζετε γιατί μπορείτε να εκτιμήσετε μια ημέρα στον ζωολογικό κήπο; Λόγω των τειχών, είναι αποτελεσματικά» έγραψε ο «Ντον Τζούνιουρ» σε ένα «story» που ανήρτησε στο Instagram χθες το βράδυ.

Το μήνυμα δημοσιεύτηκε μετά την ηχηρή παρέμβαση του πατέρα του προς το αμερικανικό έθνος.

Από το Οβάλ γραφείο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιχείρησε να πείσει τους Αμερικανούς για τα οφέλη του αμφιλεγόμενου σχεδίου του, του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό που στοχεύει στο να αποτρέψει την παράτυπη μετανάστευση στις ΗΠΑ.

«Απόψε, απευθύνομαι σε εσάς, διότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας ανθρωπιστικής κρίσης και μιας κρίσης στον τομέα της ασφάλειας που ολοένα και επιδεινώνεται στα νότια σύνορα» επισήμανε ο Τραμπ μεταξύ άλλων.

Το σχέδιο του Ρεπουμπλικάνου προέδρου για το τείχος βρίσκεται στην καρδιά του shutdown, της μερικής παράλυσης των ομοσπονδιακών υπηρεσιών των ΗΠΑ, καθώς το Κογκρέσο δεν θέλει να το χρηματοδοτήσει με τα 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια, που ζητά ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης