Ματέο Σαλβίνι: Η σύντροφός του τον χώρισε με μήνυμα στο Instagram

Ματέο Σαλβίνι: Η σύντροφός του τον χώρισε με μήνυμα στο Instagram

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι εδώ και καιρό υπήρχαν «σύννεφα» στη σχέση του Σαλβίνι με την Ιζοάρντι

salvini01-mesa
izardi-new-sim2
Έναν επιπλέον λόγο - πέραν της συνεδρίασης του Eurogroup που επίκεντρο θα έχει την Ιταλία και τον προϋπολογισμό της - για να νιώθει άβολα για τη σημερινή ημέρα απέκτησε ο Ματέο Σαλβίνι καθώς η σύντροφός του Ελίζα Ιζοάρντι τον χώρισε, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram.

Η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής La prova del cuoco ανήρτησε μια φωτογραφία με την ίδια και τον Σαλβίνι στο κρεβάτι και τον αποχαιρέτησε με μια φράση του ποιητή Gio Evan στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Δεν είναι αυτό που χάσαμε, αλλά αυτό που αλλά αυτό που θα έπρεπε να έχουμε δώσει ξανά. Gio Evan. Με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Γκράτσιε Ματέο» έγραψε η Ιζοάρντι στην ανάρτησή της.
izardi-new-sim


Ο χωρισμός των δύο δεν είναι, πάντως, κεραυνός εν αιθρία καθώς ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι εδώ και καιρό υπήρχαν «σύννεφα» στη σχέση του Σαλβίνι με την Ιζοάρντι.

Κλείσιμο
Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι η ένταση στη σχέση του Σαλβίνι με την Ιζοάρντι σχετίζονται με τις επιλογές του πρώτου σχετικά με τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Rai2.

salvini1
salvini2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης