Γεννητούρια για την ηγέτιδα των Συντηρητικών της Σκωτίας, Ρουθ Ντέιβιντσον

Γεννητούρια για την ηγέτιδα των Συντηρητικών της Σκωτίας, Ρουθ Ντέιβιντσον

Έφερε στον κόσμο αγοράκι - «Καλώς ήλθες στον κόσμο μικρούλη. Ξέρεις ότι σ' αγαπάμε», ανέφερε περιχαρής σε μήνυμά της στο Twitter - Είναι το πρώτο της παιδί με τη σύντροφό της, Τζεν Γουίλσον

twitter
Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε σήμερα στον κόσμο η ηγέτις των Συντηρητικών της Σκωτίας, Ρουθ Ντέιβιντσον, και μαζί με τη σύντροφό της Τζεν Γουίλσον δηλώνουν πανευτυχείς.

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια η Ντέιβιντσον στο θα δώσει στο νεογέννητο το όνομα Φιν. Ήταν εκείνη που έκανε γνωστή τη γέννηση του μικρού από το λογαριασμό της στο Twitter, λέγοντας: «Καλώς ήλθες στον κόσμο μικρούλη. Ξέρεις ότι σ' αγαπάμε».

Η Ντέιβιντσον και η σύντροφός της ανακοίνωσαν τον Απρίλιο ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί έπειτα από επιτυχή διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Η Τζεν και εγώ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες για τον ερχομό του Φιν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιατρική ομάδα και τις μαίες για την φροντίδα και των τριών μας σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και της γέννας. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε σπίτι για να περάσουμε οικογενειακές στιγμές μαζί», ανέφερε η Ντέιβιντσον.

Οι δύο γυναίκες είναι μαζί από το 2014 και είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν, ωστόσο κατέληξαν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα που είχαν μαζέψει για το γάμο για τη θεραπεία του σκύλου της Γουίλσον που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, ήταν ανάμεσα στους πρώτους που έστειλαν τις ευχές τους για τον νεογέννητο Φιν. «Ευτυχία για μία ζωή» ήταν το μήνυμα της πρωθυπουργού, μέσω Twitter.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης