Βίντεο: Ντόναλντ Τραμπ και Κάνιε Γουέστ αγκαλιά στο οβάλ γραφείο!

000_19Y3J4

Τι δήλωσε ο διάσημος ράπερ για τον εμπορικό πόλεμο με την Κίνα και για την κατοχή και χρήση όπλων - «Αγαπώ αυτόν τον τύπο», τόνισε ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν για τον ρεπουμπλικανό πρόεδρο

Ακούει μουσική ραπ ο πρόεδρος; Μάλλον όχι. Παρόλα αυτά, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βρει στο πρόσωπο του γνωστού ράπερ και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, Κανιέ Γουέστ, έναν από τους φανατικότερους επιφανείς υποστηρικτές του. Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος υποδέχθηκε την Πέμπτη στο οβάλ γραφείο τον Κάνιε Γουέστ, με τον οποίο συζήτησε για όλα τα τρέχοντα θέματα, ενώ ο διάσημος ράπερ αγκάλιασε τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ καθόταν στην προεδρική καρέκλα!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που επικράτησε στη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κάνιε Γουέστ:Ο Κάνιε Γουέστ στις δηλώσεις του έθιξε τον «οικονομικό-εμπορικό πόλεμο» μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, λέγοντας ότι «αν παράγουμε τα πάντα στην Κίνα, θα έχουμε πρόβλημα στην Αμερική».

Ο διάσημος ράπερ εξέφρασε την άποψή του και για το φλέγον ζήτημα της κατοχής και χρήσης όπλων. Όπως υποστήριξε: «Το πρόβλημα δεν είναι τα νόμιμα όπλα. Τα παράνομα όπλα είναι το πρόβλημα. Έχουμε το δικαίωμα να κουβαλάμε όπλα».

Ο Τραμπ από την πλευρά του είπε ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του, ενώ χαμογελούσε γεμάτος ικανοποίηση για την παρουσία του γνωστού ράπερ στον Λευκό Οίκο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Κάνιε Γουέστ ακούστηκε να λέει: «Αγαπώ αυτόν τον τύπο που κάθεται εδώ» και αμέσως σηκώθηκε όρθιος και «έδωσε» μία μεγάλη αγκαλιά στον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο πρόεδρος καθόταν στην πολυθρόνα του, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

don_kan

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Εφη

Ο κάνι Γουέστ είναι μουσικός πανέξυπνος οραματιστής που δεν πάει με το ρεύμα, λέει και κάνει πάντα αυτό που σκέφτεται, επίσης είναι ένας μαύρος Αμερικανός πολίτης που δεν του αρέσει η κλάψα

lollllllllllllllllllllllllll

lolololollllllllllllllllllllllllllllllllll

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης