Η Toyota ανακαλεί πάνω από ένα εκατομμύριο υβριδικά μοντέλα

toyota1

Εξαιτίας ενός προβλήματος στην καλωδίωση του κινητήρα 

Η Toyota Motor Corp ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδιάζει την ανάκληση περίπου 1,03 εκατομμυρίων αυτοκινήτων της, περιλαμβανομένου του βενζινοκίνητου υβριδικού της μοντέλου Prius στην Ιαπωνία, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και σε άλλες περιοχές εξαιτίας ενός προβλήματος με την καλωδίωση του κινητήρα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει φωτιά.

Σχεδόν οι μισές ανακλήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Ιαπωνία, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Toyota Ζαν-Ιβ Ζολ.

Το πρόβλημα αφορά οχήματα που έχουν κατασκευαστεί στην Ιαπωνία από τον Ιούνιο 2015 ως τον Μάιο 2018 και σε αυτά περιλαμβάνεται η ηλεκτρική έκδοση του Prius καθώς και το μοντέλο C-HR crossover SUV που πωλούνται στην Ιαπωνία, την Ευρώπη, την Αυστραλία και σε άλλες χώρες.

Μόνο το μοντέλο Prius θα ανακληθεί στις ΗΠΑ, όπου οι ανακλήσεις αφορούν 192.000 οχήματα, είπε ο εκπρόσωπος.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Εταιρεία για τα μπάζα

Εκτός από ακριβά, κακάσχημα, νερόβραστα αυτοκίνητα, είναι και αναξιόπιστα (πλέον)! Όλο ανακλήσεις...

Parathinalos

"το οποίο μπορεί να προκαλέσει φωτιά." Μπορεί, δεν είναι σίγουρο.

ΑΧΑ

Και υψηλή κατανάλωση και φωτιές στον κινητήρα. Πολύ μπροστά το υβριδικό της Toyota.

Dim

το θέμα με τα υβριδικά είναι πως πρέπει να μάθεις να τα οδηγείς. εάν τα παίρνεις να κάνεις χιλιόμετρα σε μεσαίες ταχύτητες έχασες. μόνο από το σταμάτα ξεκίνα φορτίζει ο κινητήρας, επομένως χρήσιμα είναι στην κίνηση που όμως έχεις έτσι και αλλιώς αυξημένη κατανάλωση καυσίμου.

N78

Φαίνεται πως δεν γνωρίζεις τα υβριδικά αυτοκίνητα... Με καθημερινή χρήση και 40€ οδηγω περίπου 25 μέρες.... Απλώς εκεί δεν υπάρχει το εντός και εκτός πόλης στην κατανάλωση... 140.000km....χωρίς προβλήμα.

Parathinalos

Όντως, άσε που ξενιάζει και απο τις μπαταρίες του υβριδικού με το πρόγραμμα της Toyota.

Ν78

Ακούω μια φωνή από ένα δέντρο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

saudi_2

Weam Al Dakheel «έγραψε ιστορία» - Θετική η ανταπόκριση από τους χρήστες του Twitter - Είχε εργαστεί στο παρελθόν ως ρεπόρτερ στο NBC Arabia και ως παρουσιάστρια στο κανάλι Al-Arab News Channel του Μπαχρέιν

tusk

Εφικτός ο στόχος ενός συμβιβασμού για την έξοδο της Βρετανίας για το καλό όλων, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Εκπληκτικά σκληρές» και «ασυμβίβαστες» οι προτάσεις και η στάση της Βρετανίας πριν τη διάσκεψη στο Σάλτσμπουργκ