Κομισιόν: Οι συνομιλίες για το Βrexit θα συνεχιστούν «καλή τη πίστει»

9wYsroHhR1UI7FCAqU1E

Δεν σχολιάζει την παραίτηση του Βρετανού διαπραγματευτή Ντέιβιντ Ντέιβις

Δεν σχολιάζει την παραίτηση του Βρετανού διαπραγματευτή Ντέιβιντ Ντέιβις η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με τον Μαργαρίτη Σχοινά να σχολιάζει πως οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν “καλή τη πίστει” με τη Πρωθυπουργό Τερίζα Μέι μέχρι οι δύο πλευρές να φτάσουν σε μια συμφωνία.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους ο Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε πως δεν αποτελεί πρόβλημα η παραίτηση Ντέιβις και η Επιτροπή είναι έτοιμη να εργαστεί κάθε μέρα. Το χρονοδιάγραμμα είναι αρκετό στενό για τον έλληνα εκπρόσωπο Τύπου λέγοντας πως για να υπάρξει οποιαδήποτε παράταση της διορίας για ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων πρέπει να συμφωνηθεί από όλα τα κράτη μέλη.

Απέφυγε επίσης να σχολιάσει την επιστολή του Γερμανού Υπουργού Χόρστ Ζέεχοφερ, λέγοντας πως τα κράτη μέλη έχουν μια ενιαία θέση στο θέμα του Brexit.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

india

Σύμφωνα με στοιχεία των αρμοδίων υπηρεσιών, το 2017 ο αριθμός των κρουσμάτων που είχαν αναφερθεί στο Δελχί έως την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ήταν 1.177, ενώ το 2016 τα κρούσματα ήταν λίγο πιο πάνω από 800

stormy_daniels_2

Η ηθοποιός αισθησιακών ταινιών ισχυρίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ της είχε τάξει ότι θα την προωθήσει στο ριάλιτι The Apprentice – Αποκαλύψεις για τις... ανατομικές λεπτομέρειες του Αμερικανού προέδρου