Κομισιόν: Οι συνομιλίες για το Βrexit θα συνεχιστούν «καλή τη πίστει»

9wYsroHhR1UI7FCAqU1E

Δεν σχολιάζει την παραίτηση του Βρετανού διαπραγματευτή Ντέιβιντ Ντέιβις

Δεν σχολιάζει την παραίτηση του Βρετανού διαπραγματευτή Ντέιβιντ Ντέιβις η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με τον Μαργαρίτη Σχοινά να σχολιάζει πως οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν “καλή τη πίστει” με τη Πρωθυπουργό Τερίζα Μέι μέχρι οι δύο πλευρές να φτάσουν σε μια συμφωνία.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους ο Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε πως δεν αποτελεί πρόβλημα η παραίτηση Ντέιβις και η Επιτροπή είναι έτοιμη να εργαστεί κάθε μέρα. Το χρονοδιάγραμμα είναι αρκετό στενό για τον έλληνα εκπρόσωπο Τύπου λέγοντας πως για να υπάρξει οποιαδήποτε παράταση της διορίας για ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων πρέπει να συμφωνηθεί από όλα τα κράτη μέλη.

Απέφυγε επίσης να σχολιάσει την επιστολή του Γερμανού Υπουργού Χόρστ Ζέεχοφερ, λέγοντας πως τα κράτη μέλη έχουν μια ενιαία θέση στο θέμα του Brexit.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

californiafires0

Οι νεκροί ανέρχονται στους 31, ενώ εκφράζονται φόβοι για περισσότερους - Πάνω από 6.700 σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες - Ισχυρούς ανέμους σε μέγεθος τυφώνα προβλέπουν οι μετεωρολόγοι - Το tweet του Τραμπ που προκάλεσε αντιδράσεις

1