Tεράστια πυρκαγιά στο Mandarin του Λονδίνου, στο Knightsbridge

Tεράστια πυρκαγιά στο Mandarin του Λονδίνου, στο Knightsbridge

Το πολυτελές ξενοδοχείο είχε ανακαινισθεί πρόσφατα - Τεράστια σύννεφα καπνού κάλυψαν τη βρετανική πρωτεύουσα - Πάνω από 100 πυροσβέστες ρίχθηκαν στη μάχη με τις φλόγες

londino_fwtia_arthro3
Σε συναγερμό τέθηκν ι οι αρχές στο Λονδίνο, καθώς η πόληκαλύφθηκεί από πυκνά σύννεφα καπνού. Η φωτιά ξέσπασε  στην περιοχή του Knightsbridge,  στο πολυτελές, πεντάστερο ξενοδοχείο Mandarin Oriental   και επί τόπου έσπευσαν πάνω από 120 πυροσβέστες με τουλάχιστον 15 οχήματα, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονταν διαρκώς.  
ξύπνησαν μνήμες από τον πύργο  Γκρένφελ  στη βρετανική πρωτεύουσα. Η φωτιά ξέσπασε στoν τελευταίο όροφο του 12όροφου πολυτελούς ξενοδοχείου που βρίσκεται στη William Street, σε απόσταση αναπνοής από το διάσημο πολυκατάστημα Harrods, αλλά και το Harvey Nicols.  Σύμφωνα με τη Dailymail, το ξενοδοχείο είχε ανοίξει τις πύλες του μετά από μεγάλη ανακαίνιση μόλις στις 29 Μαϊου, ενώ έχει πίσω του ιστορία 115 ετών.  Το κόστος της διαμονής στο Mandarin Oriental, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ανέρχεται στις 600 λίρες τη βραδιά. 

Πριν από λίγο βίντεο που δείχνει τους ενοίκους να εκκενώνουν το κτίριο, φαίνεται ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς που βρισκόταν και εκείνος στο ξενοδοχείο. 
 Πλέον, πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή και θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον για τις επόμενες ώρες για λόγους ασφαλείας.  

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση σε εξέλιξη. δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο αυτή την ώρα» δήλωσε στο CNN η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του ομίλου στον οποίο ανήκει το εμβληματικό ξενοδοχείο,  Σάλλι Ντε Σόουζα. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την μεγάλη πυρκαγιά:

Κλείσιμο










londinomesa
londino_mesa
londino_fwtia_mesa2
Περίπου 100 πυροσβέστες δίνουν μάχη για να τιθασεύσουν τις φλόγες στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental, ενώ εκφράζονται φόβοι για τυχόν εγκλωβισμένους
mesa1
Η φωτιά μαίνεται στους τελευταίους ορόφους του 12όροφου ξενοδοχείου που είχε πρόσφατα επαναλειτουργήσει, μετά από ανακαίνιση
londino_fwtia4
Οι πυκνοί καπνοί από το πεντάστερο ξενοδοχείο όπως φαίνονται από το Hyde Park
londino_fwtia3
londino_fwtia2
londino_fwtia1
robie_williams_londino1
robie_williams_londino


Δείτε βίντεο: Tεράστια πυρκαγιά στο Mandarin του Λονδίνου, στο Knightsbridge
Tεράστια πυρκαγιά στο Mandarin του Λονδίνου, στο Knightsbridge
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης