«Καυτά» υπονοούμενα από την Στόρμι Ντάνιελς: Δεν κοιμηθήκαμε και πολύ με τον Τραμπ

«Καυτά» υπονοούμενα από την Στόρμι Ντάνιελς: Δεν κοιμηθήκαμε και πολύ με τον Τραμπ

Όλοι περιμένουν τη συνέντευξή της το βράδυ της Κυριακής - Εντωμεταξύ την Τρίτη προστέθηκαν δύο νέοι «μπελάδες» με ένα πρώην «κουνελάκι» του Playboy και μια παίχτρια του ριάλιτι που παρουσίαζε ο Τραμπ

«Καυτά» υπονοούμενα από την Στόρμι Ντάνιελς: Δεν κοιμηθήκαμε και πολύ με τον Τραμπ
Σε νέα καυτά υπονοούμενα για τη σχέση της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
, πριν από 12 χρόνια προχώρησε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς ενώ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο CBS την 25η Μαρτίου.

Απαντώντας στο σχόλιο ενός χρήστη του Twitter που υποστήριξε ότι θα πρέπει να «εξαφανιστεί» γιατί «κανείς δεν ενδιαφέρεται αν είσαι μια τσούλα και αν κοιμήθηκες με τον πρόεδρο πριν από 12 χρόνια» η Ντάνιελς έγραψε:

Κλείσιμο
«Τεχνικά μιλώντας δεν κοιμήθηκα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ πριν από 12 χρόνια. Δεν υπήρχε και πολύς ύπνος (χαχαχα) και ήταν ένας χαζούλης τηλεοπτικός σταρ. Επομένως διαφωνώ. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το ότι είπε ψέματα, μου έκανε bullying, παραβίασε νόμους για να το καλύψει κτλ . ΥΓ: Δεν πάω πουθενά, χοχοχο».

Νωρίτερα ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι η Ντάνιλες πέρασε με επιτυχία ένα τεστ πολυγράφου τον Μάιο του 2011 προκειμένου να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί της είναι αληθείς. Το τεστ, σύμφωνα με το NBC, είχε ζητήσει τότε το περιοδικό Life and Style όταν η Ντάνιελς προσφέρθηκε να παρουσιάσει την πιπεράτη ιστορία της.

Η Ντάνιελς έχει υποστηρίξει ότι είχε σχέση με τον Τραμπ το 2006, όταν αυτός, δηλαδή, ήταν ήδη παντρεμένος με την Μελάνια Τραμπ, και πλέον προσπαθεί να σπάσει τη συμφωνία εχεμύθειας που είχε υπογράψει ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές για να σωπάσει.

Κορυφή του παγόβουνου η Ντάνιελς
Η πορνοστάρ, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, είναι η κορφή του παγόβουνου για τον Τραμπ καθώς οι καταγγελίες σε βάρος του για ανάρμοστες σχέσεις και σεξουαλική παρενόχληση πέφτουν «βροχή».

Την Τρίτη εκτός από το πρώην «κουνελάκι» του Playboy Κάρεν ΜακΝτούγκαλ που κατέθεσε αγωγή στην Καλιφόρνια προκειμένου να αποδεσμευτεί για συμφωνία που είχε υπογράψει προκειμένου να μην αποκαλύψει την ερωτική σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, δικαστής έδωσε το «πράσινο φως» για να συνεχιστούν οι έρευνες μετά τη μήνυση που υπέβαλε η παίχτρια του ριάλιτι The Apprentice Σάμερ Ζερβός το οποίο παρουσίαζε ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη Ζερβός ο Τραμπ τη φίλησε δύο φορές στα χείλη κατά τη διάρκεια γεύματος στη Νέα Υόρκη το 2007 ενώ σε μια άλλη περίπτωση ήταν πιο επιθετικός φιλώντας την ξανά και χουφτώνοντας το στήθος της σε συνάντησή τους στο Μπέβερλι Χιλς. 

Ο δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης υποστήριξε ότι δεν έχει «καμία εξουσία» να απορρίψει ή να «παγώσει» τη μήνυση της Ζερβός που σχετίζεται «μόνο με ανάρμοστη συμπεριφορά» μόνο και μόνο επειδή ο Τραμπ είναι πρόεδρος των ΗΠΑ.





Από την πλευρά της η ΜακΝτούγκαλ κατέθεσε την αγωγή σε βάρος της εκδότριας εταιρείας του National Enquirer, το οποίο την πλήρωσε με το ποσό των 150.000 δολαρίων το 2016, με αντάλλαγμα τη σιωπή της, σύμφωνα με αντίγραφο του εγγράφου που έδωσε ο δικηγόρος της στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Η ΜακΝτούγκαλ υποστηρίζει ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Τραμπ επί δέκα μήνες, την περίοδο 2006-2007 -όταν δηλαδή ο Τραμπ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια!

Η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης