Νέος μπελάς για τον Τραμπ: Πρώην «κουνελάκι» του Playboy απειλεί να μιλήσει για την σχέση τους!

Νέος μπελάς για τον Τραμπ: Πρώην «κουνελάκι» του Playboy απειλεί να μιλήσει για την σχέση τους!

Η «σεξοβόμβα» Κάρεν ΜακΝτούγκαλ κατέθεσε αγωγή, επιδιώκοντας να αποδεσμευτεί από τη νομική συμφωνία, που την υποχρέωνε να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τον δεσμό της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ την περίοδο 2006-2007

Νέος μπελάς για τον Τραμπ: Πρώην «κουνελάκι» του Playboy απειλεί να μιλήσει για την σχέση τους!
Νέοι «μπελάδες» φαίνεται πώς περιμένουν τον ένοικο του Λευκού Οίκου, ενώ παραμένει στην επικαιρότητα η πολύκροτη υπόθεση της σχέσης του με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Τα προβλήματα για τον Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να μην έχουν τέλος, καθώς τα... ερωτικά «καμώματα» του παρελθόντος βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια.

Αυτή τη φορά, ο... πονοκέφαλος ακούει στο όνομα Κάρεν ΜακΝτούγκαλ: πρόκειται για ένα πρώην «κουνελάκι» του Playboy, που υποστηρίζει ότι είχε ερωτική σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η μελαχρινή «σεξοβόμβα» κατέθεσε σήμερα αγωγή στην Καλιφόρνια, στοχεύοντας να αποδεσμευτεί από τη νομική συμφωνία, που την υποχρέωνε να μην προβεί σε αποκαλύψεις γι' αυτό το θέμα.

Η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ κατέθεσε την αγωγή σε βάρος του American Media Inc, της εκδότριας εταιρείας του National Enquirer, το οποίο την πλήρωσε με το ποσό των 150.000 δολαρίων το 2016, με αντάλλαγμα τη σιωπή της, σύμφωνα με αντίγραφο του εγγράφου που έδωσε ο δικηγόρος της στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Κλείσιμο

Η ΜακΝτούγκαλ υποστηρίζει ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Τραμπ επί δέκα μήνες, την περίοδο 2006-2007 -όταν δηλαδή ο Τραμπ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια!








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης