ΗΠΑ: Η ξανθιά πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς μηνύει τον Τραμπ

ΗΠΑ: Η ξανθιά πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς μηνύει τον Τραμπ

Η 38χρονη Αμερικανίδα επιδιώκει να κριθεί άκυρη και μη δεσμευτική από την αμερικανική δικαιοσύνη η συμφωνία εμπιστευτικότητας, ώστε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ το 2006 και το 2007

ΗΠΑ: Η ξανθιά πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς μηνύει τον Τραμπ
Η ξανθιά πορνοστάρ που έχει γίνει «πονοκέφαλος» για τον Τραμπ, δεν το βάζει κάτω.

Η Αμερικανίδα Στόρμι Ντάνιελς στέλνει στο εδώλιο τον Αμερικανό πρόεδρο, όπως γράφουν σήμερα τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η ηθοποιός ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, κατηγορώντας τον ότι δεν υπέγραψε ποτέ το μεταξύ τους συμβόλαιο εχεμύθειας, κάτι που σημαίνει ότι είναι ελεύθερη να μιλάει για τη σχέση τους.

Κλείσιμο
Η Στέφανι Κλίφορντ,όπως είναι το πραγματικό της όνομα,ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου της ότι η ίδια και ο δικηγόρος του Τραμπ υπέγραψαν τη συμφωνία λίγο πριν τις αμερικανικές εκλογές, αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έβαλε ποτέ την υπογραφή του.

Με την μήνυση αυτή, όπως σχολιάζει το CNN, η 38χρονη Αμερικανίδα επιδιώκει να κριθεί άκυρη και μη δεσμευτική από την αμερικανική δικαιοσύνη η συμφωνία εμπιστευτικότητας, ώστε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ το 2006 και το 2007 χωρίς να φοβάται νομικές συνέπειες. 

Η Στόρμι ,σε συνέντευξη της το 2011, είχε δηλώσει ότι είχε μια περιπετειούλα με τον Τραμπ το 2006, λίγο μετά την γέννηση του γιου του Μπάρον.

Ο δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου,Μάικλ Κόεν είχε παραδεχθεί πρόσφατα ότι έδωσε 130 χιλιάδες δολάρια στην πορνοστάρ αλλά είπε ότι ο πρόεδρος δεν είχε καμία σχέση με την πληρωμή και επίσης δεν δέχθηκε να πει γιατί έγινε η πληρωμή.

Πάντως, αν το δικαστήριο κάνει δεκτή την αγωγή, οι αποκαλύψεις της Στόρμι αναμένεται να... στριμώξουν τον Αμερικανικό πρόεδρο και να φέρουν για μία ακόμη φορά τη Μελάνια σε δεινή θέση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης