Η Μελάνια αγνοεί επιδεικτικά τον Τραμπ μετά τις αποκαλύψεις της Playmate

Η Μελάνια αγνοεί επιδεικτικά τον Τραμπ μετά τις αποκαλύψεις της Playmate

Επιβιβάστηκε μόνη της στο προεδρικό αεροσκάφος για τη Φλόριντα – Όταν αποβιβάστηκαν, ο Τραμπ πήγε να της πιάσει το χέρι και τον αγνόησε

Η Μελάνια αγνοεί επιδεικτικά τον Τραμπ μετά τις αποκαλύψεις της Playmate
Με εμφανή ψυχρότητα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η Μελάνια Τραμπ τις αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές περιπέτειες του συζύγου της, ένα μόλις χρόνο μετά το γάμο τους και λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους Μπαρόν. 

Οι νέες αποκαλύψεις της πρώην Playmate Κάρεν ΜακΝτούγκαλ ότι είχε σχέση με τον Τραμπ για 9 μήνες, λίγο μετά τη γέννηση του γιου της ήρθαν να προστεθούν σε αυτές της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς.

Λίγες ώρες αφότου η ιστορία που έζησε ο αμερικανός πρόεδρος με το πρώην «κουνελάκι» του Playboy δημοσιεύτηκε, η Μελάνια Τραμπ επιβιβάστηκε (μάλλον αναγκαστικά) στο προεδρικό αεροσκάφος, για να επισκεφθεί με τον Τραμπ νοσοκομείο της Φλόριντα, όπου νοσηλεύονται θύματα του μακελειού σε λύκειο του Πάρκλαντ. 

Κλείσιμο
Η Μελάνια επιβιβάστηκε μόνη της στο Air Force One. Όμως, ήταν μαζί με τον πρόεδρο στην έξοδό τους. Ο Τραμπ προσπάθησε να της κρατήσει το χέρι. Το μόνο που κατάφερε είναι να της αγγίξει αστραπιαία ένα δάκτυλο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο η Μελάνια απλώς παίρνει το χέρι της. Λίγο αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ της δείχνει κάτι, αυτή κοιτάει προς την κατεύθυνση που της υποδεικνύει, χωρίς ωστόσο καμία περαιτέρω επικοινωνία. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης