«Είχα σχέση με τον Τραμπ» λέει πρώην κουνελάκι του Playboy

«Είχα σχέση με τον Τραμπ» λέει πρώην κουνελάκι του Playboy

Ο αμερικανός πρόεδρος φέρεται ότι είχε νέα εξωσυζυγική σχέση με πρώην κουνελάκι του playboy – Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε πάρτι του Playboy στο Λος Άντζελες - Η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ υποστηρίζει ότι η σχέση τους αποσιωπήθηκε κατά την προεκλογική εκστρατεία

«Είχα σχέση με τον Τραμπ» λέει πρώην κουνελάκι του Playboy
Νέα εξωσυζυγική σχέση με την Playmate του 1998  φέρεται ότι είχε ο Ντόναλντ Τραμπ το 2006, κι ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ. Σύμφωνα με το New Yorker, η ιστορία αποσιωπήθηκε τους μήνες πριν την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο. 

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό,
ο Τραμπ συνάντησε το πρώην μοντέλο σε πάρτι του Playboy στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του ριάλιτι «The Apprentice» τον Ιούνιο του 2006. Το περιοδικό μάλιστα δημοσιεύει οκτώ χειρόγραφες σελίδες της ΜακΝτούγκαλ, 46 ετών σήμερα, που επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον νυν αμερικανό πρόεδρο. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου
αρνείται την ιστορία της ΜακΝτούγκαλ, λέγοντας ότι είναι «
fake news» κι ότι ουδέποτε ο πρόεδρος είχε σχέση με το πρώην μοντέλο. 

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το δημοσίευμα του New Yorker υπογράφει ο Ρόναν Φάροου, γιος της Μία Φάροου και του Γούντι Άλλεν, που υπογράφει και τα δημοσιεύματα που ξεκίνησαν την υπόθεση σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης με πρωταγωνιστή τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν 



«Κοιμήθηκα μαζί σου γιατί μου αρέσεις, όχι για τα λεφτά»

Στο χειρόγραφο, η ΜακΝτούγκαλ αναφέρει ότι μετά το πάρτι μιλούσε τηλεφωνικά με τον Τραμπ αρκετά συχνά. Σύμφωνα με τη διήγησή της, ήταν πολύ έξυπνος και γοητευτικός. «Τόσο ευγενικός άνδρας», γράφει. 

Αφότου είχαν ερωτική συνεύρεση σε ένα ιδιωτικό μπανγκαλόου σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς, της πρόσφερε χρήματα. «Τον κοίταξα και είπα “όχι, ευχαριστώ – δεν είμαι τέτοιο κορίτσι”» γράφει. «Κοιμήθηκα μαζί σου επειδή μου αρέσεις -ΟΧΙ για τα χρήματα. Μου είπε ¨είσαι ξεχωριστή¨». 


Η σχέση τους, υποστηρίζει, κράτησε για 9 μήνες, ενώ ο Τραμπ είχε ήδη αποκτήσει τον Μπαρόν με τη Μελάνια. 

Σύμφωνα με την ΜακΝτούγκαλ, έχει επισκεφθεί τα σπίτια του Τραμπ, έχει παρακολουθήσει μαζί του εκδηλώσεις, ενώ έχει συναντηθεί με τους δύο μεγάλους γιους του, Ντον Τζούνιορ και Έρικ. Ένας φίλος της είπε ότι η σχέση τελείωσε επειδή ο Τραμπ έκανε άσχημα σχόλια σε άλλους, γεγονός που της δημιουργούσαν ενοχή και έλλειψη σεβασμού. 



Η ιστορία «θάφτηκε» πριν τις εκλογές

Η υπόθεση δεν βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, καθώς το Νοέμβριο του 2016, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, η Wall Street Journal έγραψε ότι η εκδοτική εταιρεία American Media, Inc. είχε δώσει 150.000 δολάρια για να έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα των αποκαλύψεων. Ωστόσο, σύμφωνα με τον New Yorker, η εταιρεία, ο πρόεδρος της οποίας χαρακτηρίζει τον Τραμπ προσωπικό του φίλο, έθαψε τις αποκαλύψεις, καθώς εκπρόσωπός της υποστήριξε ότι «δεν τις έβρισκαν αξιόπιστες». 

Οι αποκαλύψεις έρχονται μετά τις καταγγελίες για την εξωσυζυγική σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με την ηθοποιό αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, που υποστήριξε ότι είχε σχέση με τον Τραμπ το 2006, ένα χρόνο μετά το γάμο του με τη Μελάνια και λίγο μετά τη γέννα του γιου τους, Μπαρόν. 

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν υποστήριξε ότι πλήρωσε 130.000 δολάρια στην Κλίφορντ ένα μήνα πριν τις εκλογές, χωρίς να πει γιατί. Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος αρνείται ότι ο Τραμπ και η Στόρμι Ντάνιελς είχαν σχέση. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης