Ο πάγος στον κινητήρα προκάλεσε τη συντριβή του ρωσικού Αντόνοφ, λένε ειδικοί

Ο πάγος στον κινητήρα προκάλεσε τη συντριβή του ρωσικού Αντόνοφ, λένε ειδικοί

Μία βλάβη στο σύστημα αποπαγοποίησης του αεροσκάφους μπορεί να είναι η αιτία πίσω από την αεροπορική τραγωδία με τα 71 θύματα

Μία βλάβη στο σύστημα αποπαγοποίησης 
του κινητήρα του μοιραίου Αντόνοφ μπορεί να είναι η αιτία πίσω από την αεροπορική τραγωδία, που στοίχισε εχθές τη ζωή σε 71 άτομα. 

Όπως υποστηρίζουν ειδικοί που επικαλούνται τα ρωσικά ΜΜΕ, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο κινητήρας είχε πιάσει πάγο και γι' αυτό εξερράγη κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

Ερωτηματικά ωστόσο εξακολουθεί να προκαλεί το γεγονός ότι το αεροσκάφος δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου και ότι ο πιλότος δεν ανέφερε το παραμικρό για ένδειξη βλάβης στο κέντρο ελέγχου. Ωστόσο πιστεύεται ότι ο κυβερνήτης του αεροσκάφους είχε αντιληφθεί ότι κάτι πήγαινε στραβά και προσπάθησε να οδηγήσει το αεροσκάφος πάνω από μη κατοικημένη περιοχή για να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση.

Το μυστήριο της συντριβής που συγκλόνισε τη Ρωσία πρόκειται να λυθεί σύντομα, αφού οι ομάδες ερευνών κατάφεραν να ανακτήσουν νωρίς το πρωί της Δευτέρας και το δεύτερο μαύρο κουτί, γεγονός που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην διαλεύκανση της υπόθεσης. 

ΣΧΟΛΙΑ (8)

Πολύ χοντρά

Τα επιβατικά αεροσκάφη είναι ικανά να απογειωθούν με ένα κινητήρα. . .

greco

Έπιασε πάγο ο κινητήρας και εξερράγη; Τι άλλο θα διαβάσουμε ακομα; Με πάγο σβήνει δεν σκάει. Εάν είναι έτσι που αμφιβάλλω νερό τράβηξε όχι δυναμίτη.

GS

Ο (στροβιλο)κινητήρας δούλεψε για κάμποσα λεπτά σε πλήρες φορτίο και μετά 'θυμήθηκε' οτι έχει πιάσει πάγο και έσκασε?? μήπως το αντιπαγωτικό δεν δούλεψε όχι στον κινητήρα αλλά στις επιφάνειες ελέγχου ? (βέβαια τότε πως θα εξηγούσαμε την έκρηξη εν πτήσει...) και ο (ρώσος ήρωας!) πιλότος έβλεπε ότι έχει πρόβλημα και κινήθηκε προς ακατοίκητη περιοχή αλλά δεν 'θυμήθηκε' να στείλει έστω ένα mayday???... πολύ 'βολικά' μου φαίνονται όλα ...

zz

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων .

ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ Ο ΠΑΓΟΣ

Πολλοί μάρτυρες μιλούν για έκρηξη στον αέρα. Υπάρχουν δυο πιθανότητες, Μοσάντ ή Τσιχαντιστές

Μακης

Α ΚΡΙ ΒΩΣ

Σοβιετική Δημοσιουπαλληλική τεχνολογία

Οι ΔΥ κάνουν το ελάχιστο παντού.

asdf

Η Antonov είναι δημόσια μεν, αλλά ουκρανική δε (πλέον).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης