Ο απομονωτισμός και ο προστατευτισμός δεν αποτελούν λύση στις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες σε όλον τον κόσμο δήλωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, από το βήμα του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.
Αν και δήλωσε ότι αντιμετωπίζει με ευρύ πνεύμα το θέμα της σχέσης που θα αναπτύξει η Ευρωπαϊκή Ένωση με το Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Brexit, ωστόσο κατέστησε σαφές ότι δεν μπορεί να υπάρξουν συμβιβασμοί ως προς τις θεμελιώδεις αρχές της ΕΕ κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.
«Επιθυμούμε στενή σύμπραξη με το Ηνωμένο Βασίλειο», είπε η Γερμανίδα Καγκελάριος.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας