Εκτάκτως στο Φέργκιουσον ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Εκτάκτως στο Φέργκιουσον ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και το βράδυ της Τρίτης - Και δεύτερος αφροαμερικανός πυροβολήθηκε από αστυνομικούς λίγα χιλιόμετρα από το σημείο δολοφονίας του 18χρονου Μαικλ Μπράουν

Εκτάκτως στο Φέργκιουσον ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
Άλλη μια νύχτα έντασης στο Φέργκιουσον που τροφοδοτήθηκε από την είδηση του θανάτου και δεύτερου αφροαμερικανού από πυρά αστυνομικών έξι χιλιόμετρα από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 18χρονος Μαικλ Μπράουν.

Σε μια προσπάθεια να δείξει ότι η έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του Μπράουν θα φτάσει μέχρι το τέλος ο Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να στείλει στην περιοχή τον υπουργό Δικαιοσύνης και στενό συνεργάτη του Έρικ Χόλντερ προκειμένου να επιβλέψει προσωπικά των ερευνών.

Ο ίδιος ο Ομπάμα, πάντως, επέστρεψε στις διακοπές του μετά το διήμερο διάλλειμα προκειμένου να προεδρεύσει συσκέψεων και για την κατάσταση στην πολιτεία του Μιζούρι.

Ο Χόλντερ ο οποίος αναμένεται στο Φέργκιουσον εντός της ημέρες θα συναντηθεί με πράκτορες του FBI οι οποίοι όπως δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας «έχουν πλημμυρίσει την περιοχή προκειμένου να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία», αλλά και με εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης