Η κυβέρνηση Τραμπ έχει τη νομική εξουσία για την εφαρμογή της συμφωνίας του ντίζελ με τη Ρωσία, λέει ο Μπέσεντ
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ ανέφερε πως η συμφωνία με τη Ρωσία είναι καλή για τους Αμερικανούς
Η κυβέρνηση Τραμπ θα εφαρμόσει τη συμφωνία προμήθειας ντίζελ από τη Ρωσία υπό το πλαίσιο της υπάρχουσας νομικής εξουσίας, δήλωσε στο Fox News ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ, προσθέτοντας ότι η συμφωνία που ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ την Παρασκευή, είναι καλή για τους Αμερικανούς.
«Θα το κάνουμε με το σύνολο της νομικής εξουσίας που έχουμε. Έτσι, γνωρίζετε ότι ο καθένας στο Κογκρέσο που λέει ότι είτε είναι ένα παλιό νομοσχέδιο ή το νομοσχέδιο Λίντσεϊ Γκράχαμ που μας απαγορεύει να το κάνουμε, είναι λάθος», δήλωσε ο Μπέσετ στην τηλεοπτική εκπομπή Fox & Friends.
«Είναι καλό για τους Αμερικανούς, μειώνοντας τις τιμές πετρελαίου», πρόσθεσε ο Μπέσεντ.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.