Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε την Τρίτη σε πεζοδρόμιο του Λος Άντζελες κοντά σε λεηλατημένα καταστήματα και σε σημείο όπου έγιναν πρόσφατα διαδηλώσεις, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Η αστυνομία έλαβε κλήση τα ξημερώματα της Τρίτης (γύρω στη 1:30 π.μ. τοπική ώρα) στη δυτική 3η οδό και Μπρόντγουεϊ, για έναν άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του.
Η ταυτότητα του άνδρα δεν έχει γίνει γνωστή, αναφέρει η New York Post.
Ο θάνατος παραμένει υπό διερεύνηση και είναι άγνωστο αν σχετίζεται με τις διαδηλώσεις.
Σε μικρή απόσταση βρίσκεται κατάστημα της T-Mobile, το οποίο είχε λεηλατηθεί το προηγούμενο βράδυ κατά τη διάρκεια των βίαιων διαδηλώσεων κατά της ICE, της υπηρεσίας για τη μετανάστευση.
Στο Λος Άντζελες έχουν ξεσπάσει βίαιες διαδηλώσεις από την περασμένη Παρασκευή με αφορμή ενέργειες της ICE για την απέλαση μεταναστών.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.