Μέλος της Femen εισέβαλε στη φάτνη του Βατικανού, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και επιχείρησε να πάρει το άγαλμα του Ιησού.
Συγκεκριμένα, μέλος της Femen πέρασε τρέχοντας τα κιγκλιδώματα και έφτασε μέχρι τη λίμνη. Επιχείρησε να πάρει το άγαλμα του Ιησού και έβγαλε τη μπλούζα, ενώ στο σώμα της είχε γράψει «ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου» και «πού είναι τα παιδιά μου».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που μπήκε στη φάτνη είναι 25 ετών και κατάγεται από την Ουκρανία.
Πριν 10 χρόνια, μέλος των Femen είχε μπει στη φάτνη και είχε πάρει το άγαλμα του Ιησού από την φάτνη. Τότε η γυναίκα είχε συλληφθεί και διατάχθηκε η απέλασή της.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3