Άγνωστοι βανδάλισαν το «Τρενοτεχνείο» στην Κυπαρισσία, τον πολιτιστικό χώρο που είχε φτιάξει ο ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος με συνεργάτες και φίλους του.
Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, ο συγκεκριμένος χώρος έχει φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Νατάσα Μποφίλιου και πολλοί άλλοι.
Έχουν ανέβει αμέτρητες θεατρικές παραστάσεις, έχουν πραγματοποιηθεί εμφανίσεις νεανικών μουσικών σχημάτων και γενικά αποτελούσε έναν πολυχώρο πολιτισμού.
Αυτόν τον χώρο άγνωστοι τον βανδάλισαν με πρωτοφανή μανία. Οι εικόνες «μιλούν» από μόνες τους με σπασμένες καρέκλες, τραπέζια, μουσικά όργανα, μπουκάλια, κάδρα, αφίσες, CD, αρχεία, πυροσβεστήρες και ποτήρια.
Την κατάσταση διαπίστωσε το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων ο ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος, οποίος ξέσπασε σε κλάματα αντικρίζοντας την εικόνα του πολυχώρου πολιτισμού.
Υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων και την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.