Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα συναντηθεί στο Παρίσι με τον Τραμπ
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ θα παρευρεθούν στην τελετή για την επαναλειτουργία του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος θα παρευρεθεί σήμερα στο Παρίσι στην τελετή για την επαναλειτουργία του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων, θα συναντηθεί με τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θα είναι επίσης παρών στην τελετή, ανακοινώθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον.
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ο οποίος θα παρευρεθεί στην τελετή «εξ ονόματος του Ηνωμένου Βασιλείου», «θα συναντηθεί με την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Τζιλ Μπάιντεν και με τον εκλεγμένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ», αναφέρεται στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Κάνσας Σίτι των ΗΠΑ, να βρεθούν στη συναυλία του Justin Timberlake στο T-Mobile Center και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες προσέφερε η COSMOTE σε τυχερούς συνδρομητές της
Εδώ και σχεδόν 45 χρόνια, η εταιρεία στηρίζει την κοινωνία με γνώμονα τις τρεις βασικές τις αξίες της: «Νοιαζόμαστε», «Είμαστε Ξεκάθαροι», «Δεσμευόμαστε».
Απόλαυσε τη ζωή στο σπίτι στο μάξιμουμ, από remote work μέχρι movie nights και online gaming μέχρι τελικής πτώσης, με μια σύνδεση που δεν κολλάει, δεν διακόπτεται και προσαρμόζεται πανέξυπνα στις ανάγκες μας.