Γιούλια Ναβάλναγια στο Ευρωκοινοβούλιο: Ο Πούτιν διευθύνει μία εγκληματική συμμορία

Γιούλια Ναβάλναγια στο Ευρωκοινοβούλιο: Ο Πούτιν διευθύνει μία εγκληματική συμμορία

Η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι ζήτησε να λογοδοτήσει ο Ρώσος πρόεδρος για όλα όσα έχει κάνει - «Αν θέλεις πραγματικά να νικήσεις τον Πούτιν, πρέπει να γίνεις καινοτόμος»

navalnaya
Ως έναν αιμοσταγή δολοφόνο, ο οποίος διευθύνει μια εγκληματική συμμορία, χαρακτήρισε τον Βλαντιμίρ Πούτιν η Γιούλια Ναβάλναγια, η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι. Μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, η κυρία Ναβάλναγια υπογράμμισε ότι η δολοφονία του συζύγου της έδειξε στην κοινή γνώμη ότι «ο Πούτιν είναι ικανός για τα πάντα και ότι δεν μπορείς να διαπραγματευτείς μαζί του».

Απευθυνόμενη στους Ευρωβουλευτές και, συνεπώς, στους Ευρωπαίους πολίτες, η κυρία Ναβάλναγια τόνισε ότι «ο Πούτιν δεν μπορεί να πληγεί από κυρώσεις ή ψηφίσματα ή βάσει ηθικών και διεθνών κανόνων».

«Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση που κάνουν ενδεχομένως οι Ευρωπαίοι πολίτες. Αν θέλεις πραγματικά να νικήσεις τον Πούτιν, πρέπει να γίνεις καινοτόμος. Και πρέπει να σταματήσεις να είσαι βαρετός. Δεν μπορείς να βλάψεις τον Πούτιν με ένα άλλο ψήφισμα ή μια άλλη σειρά κυρώσεων που δεν διαφέρουν από τις προηγούμενες. Δεν μπορείς να τον νικήσεις νομίζοντας ότι είναι άνθρωπος με αρχές που έχει ήθος και σέβεται τους κανόνες».

«Εγκληματική συμμορία»

Η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι δήλωσε ακόμα ότι όλοι πρέπει να πολεμήσουν «αυτή την εγκληματική συμμορία», όπως χαρακτήρισε το καθεστώς Πούτιν, προσθέτοντας ότι ο ίδιος πρέπει να λογοδοτήσει για όσα έκανε στη Ρωσία, την Ουκρανία και τον σύζυγό της.

«Ο Πούτιν πρέπει να λογοδοτήσει για όσα έκανε στη χώρα μου. Ο Πούτιν πρέπει να λογοδοτήσει για όσα έκανε σε μια γειτονική, ειρηνική χώρα. Και ο Πούτιν πρέπει να λογοδοτήσει για όλα όσα έκανε στον Αλεξέι».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της τόνισε ότι «ο σύζυγός μου δεν θα δει ποτέ πώς θα είναι η όμορφη Ρωσία του μέλλοντος, αλλά εμείς πρέπει να το δούμε. Και θα κάνω ό,τι μπορώ για να πραγματοποιήσω το όνειρό του, ότι το κακό θα πέσει και αυτό το όμορφο μέλλον θα έρθει».



Ειδήσεις σήμερα:

Έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών, η Ντίνα που επέζησε συγκλονίζει: Το πρώτο που σκέφτηκα είναι πώς θα ζήσει μετά από αυτό η μητέρα μου

Σοκαριστικό βίντεο: Πατέρας ανακοινώνει μέσω θυροτηλεφώνου στη σύζυγό του ότι σκότωσε τον γιο τους

Βίντεο: Η Μπιάνκα Σενσόρι βγήκε για βόλτα σε μαγαζί στο Παρίσι και «ξέχασε» να φορέσει σουτιέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης