Πόλεμος στο Ισραήλ: «Βροχή» από ρουκέτες της Χαμάς εναντίον του Τελ Αβίβ - Η στιγμή που κοπέλα παθαίνει νευρικό κλονισμό

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Βροχή» από ρουκέτες της Χαμάς εναντίον του Τελ Αβίβ - Η στιγμή που κοπέλα παθαίνει νευρικό κλονισμό

Βομβαρδίζουν ξανά πόλεις του Ισραήλ - Μήνυμα Νετανιάχου στη Δύση: «Ο δικός μας πόλεμος είναι και δικός σας» - Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προειδοποιεί Ιράν και Χεζμπολάχ: «Μην μας δοκιμάζετε στον βορρά»

kopela-rouketes-frixos-arthrou
Νέες επιθέσεις με ρουκέτες πραγματοποιεί η Χαμάς εναντίον πόλεων του Ισραήλ. Τελ Αβίβ και Σντερότ είναι ανάμεσα σε αυτές τις πόλεις.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του protothema.gr Φρίξος Δρακοντίδης, οδηγούνται ξανά στα καταφύγια λόγω του νέου μπαράζ με ρουκέτες που έχουν εξαπολύσει οι τρομοκράτες της Χαμάς.


Κλείσιμο


Ο ανταποκριτής του protothema.gr έχει καταγράψει σε βίντεο τη στιγμή που κοπέλα ήταν στον δρόμο όταν έσκασαν στον αέρα οι ρουκέτες με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό.

Δείτε βίντεο από το καταφύγιο μετά τον συναγερμό που σήμανε:



Δείτε βίντεο με την κοπέλα:



Δείτε βίντεο από την πόλη Σντερότ:



Μήνυμα Νετανιάχου στη Δύση: «Ο δικός μας πόλεμος είναι και δικός σας»

«Λέω στους φίλους μας στον φωτισμένο κόσμο (σ.σ. Δύση): Ο δικός μας πόλεμος είναι και δικός σας πόλεμος. Αν δεν είμαστε μαζί σε ένα μέτωπο, θα έρθει και σε εσάς» αναφέρει σε νέο του μήνυμα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, προειδοποιώντας παράλληλα.

Δείτε βίντεο με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου:



Αναλυτικά όσα είπε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου:

Αυτή είναι μια στιγμή αποφασιστικού αγώνα για όσους υψώθηκαν από πάνω μας. Στόχος μας η νίκη! Μια συντριπτική νίκη επί της Χαμάς, ανατρέποντας την κυριαρχία της και αίροντας την απειλή για το κράτος του Ισραήλ - μια για πάντα.

Πολλά είναι τα ερωτήματα για την καταστροφή που μας συνέβη πριν από δέκα μέρες. Θα διερευνήσουμε τα πάντα μέχρι το τέλος, και έχουμε ήδη αρχίσει. Αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι σε έναν στόχο: να ενώσουμε δυνάμεις και να προχωρήσουμε προς τη νίκη.

Για τον σκοπό αυτό χρειάζεται αποφασιστικότητα, γιατί η νίκη θα πάρει χρόνο. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές. Θα υπάρξουν προσκρούσεις. Απαιτείται θυσία. Αλλά θα κερδίσουμε, γιατί είναι η ίδια η ύπαρξή μας σε αυτόν τον χώρο που έχει πολλές δυνάμεις.

Η Χαμάς είναι μέρος του κακού άξονα του Ιράν, της Χεζμπολάχ και των οπαδών τους. Η επιθυμία τους είναι να καταστρέψουν το κράτος του Ισραήλ και να μας δολοφονήσουν όλους.

Θέλουν να επιστρέψουν τη Μέση Ανατολή στην άβυσσο του βάρβαρου φανατισμού του Μεσαίωνα, ενώ εμείς θέλουμε να εκτοξεύσουμε τη Μέση Ανατολή στα ύψη της προόδου του 21ου αιώνα.

Αυτός είναι ένας αγώνας μεταξύ των ανθρώπων του φωτός και των ανθρώπων του σκότους. Το είδαμε αυτό στις φρικτές φρικαλεότητες που διέπραξαν οι κατάπτυστοι δολοφόνοι στο Kibbutz Bari, στο Kfar Gaza, στους γύρω οικισμούς και στη δολοφονία νεαρών ανδρών και γυναικών στο πάρτι στο «Reim».

Τώρα πολλοί στον κόσμο καταλαβαίνουν ποιον αντιμετωπίζει το Ισραήλ. Καταλαβαίνουν ότι η Χαμάς είναι το ISIS. Καταλαβαίνουν ότι η Χαμάς είναι μια νέα εκδοχή του Ναζισμού. Και όπως ο κόσμος ενώθηκε για να νικήσει τους Ναζί και το ISIS, έτσι και ο κόσμος πρέπει να ενωθεί για να νικήσει τη Χαμάς.

Λέω στους φίλους μας στον φωτισμένο κόσμο: ο δικός μας πόλεμος είναι και δικός σας πόλεμος. Αν δεν είμαστε μαζί σε ένα μέτωπο, θα έρθει και σε εσάς.

Και έχω επίσης ένα μήνυμα για το Ιράν και τη Χεζμπολάχ: μην μας δοκιμάζετε στον βορρά. Μην επαναλάβετε το λάθος που έχετε ήδη κάνει, γιατί σήμερα το τίμημα που θα πληρώσετε θα είναι πολύ πιο βαρύ.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν σας είπε στα αγγλικά: «Don't do it» Και σας λέω το ίδιο στα εβραϊκά: «Να είστε προσεκτικοί».

Πήγαμε στον πόλεμο, θα κερδίσουμε τον πόλεμο και δεν θα σταματήσουμε μέχρι τη νίκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κηφισιά: «Μου έριξε κουτουλιά, σφαλιάρα και μπουνιά στο πρόσωπο» λέει η 15χρονη που δέχτηκε επίθεση από ανήλικες

Άμεση ανάλυση Jerusalem Post: Γιατί ο Νετανιάχου καθυστερεί την χερσαία επιχείρηση στη Γάζα;

Βέλγιο: Εξηγήσεις για τον τρομοκράτη των Βρυξελλών ζητά ο πρωθυπουργός - «Γιατί βρισκόταν ακόμα στη χώρα;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης