Κηφισιά: «Μου έριξε κουτουλιά, σφαλιάρα και μπουνιά στο πρόσωπο» λέει η 15χρονη που δέχτηκε επίθεση από ανήλικες
Για το περιστατικό συνελήφθησαν μία 15χρονη και μία 16χρονη που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση - Πώς περιέγραψε στην κάμερα την επίθεση που δέχθηκε
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (14/10) στην Κηφισιάόταν ομάδα ανήλικων κοριτσιών (άνω των τριών) προσέγγισαν δύο ανήλικες με σκοπό να τις ληστέψουν. «Όπως γυρνούσαμε σπίτι είδα τέσσερα κορίτσια να με κοιτάνε πολύ περίεργα και είπα στη φίλη μου "γιατί μας κοιτάνε έτσι;". Εκείνη μου απάντησε "μην δίνεις σημασία, πάμε να φύγουμε"» ανέφερε αρχικά η 15χρονη μιλώντας στον Alpha.
Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwaqsqogbueh)
Οι δράστιδες επιτέθηκαν στο ένα από τα δύο κορίτσια, 15 ετών, και άρχισαν να το χτυπούν με γροθιές και χαστούκια. Εν συνεχεία την εξύβρισαν, της πήραν τα χρήματα που είχε πάνω της και αποχώρησαν. «Καθώς προσπαθήσαμε να φύγουμε με άρπαξαν από το χέρι, η μία μου είπε "για ποιον μιλάς έτσι εσύ;" και με μου έριξε κουτουλιά. Μία άλλη από τις κοπέλες μου είπε "εγώ έχω περάσει δύσκολα με την οικογένειά μου και γι΄ αυτό λύνω τα θέματά μου με τη βία". Έπειτα μου χτύπησε το στέρνο με μπουνιά και μου κόπηκε η ανάσα» πρόσθεσε η ανήλικη.
«Η μία κοπέλα με χτυπούσε με σφαλιάρες στο πρόσωπο και μετά μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο. Η άλλη μου πήρε 20 ευρώ που είχα στη θήκη του κινητού» κατέληξε η 15χρονη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για το περιστατικό συνελήφθησαν μία 15χρονη και μία 16χρονη που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.