Ο βασιλιάς Μοχάμεντ Στ' του Μαρόκου επισκέφθηκε σήμερα νοσοκομείο της τουριστικής πόλης Μαρακές, όπου συνάντησε επιζήσαντες του ισχυρού σεισμού που συγκλόνισε τη χώρα την Παρασκευή, όπως μεταδίδει το μαροκινό πρακτορείο ειδήσεων (MAP).
Ο 60χρονος μονάρχης επισκέφθηκε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μαρακές, «όπου ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών», προτού δώσει αίμα για τους σεισμόπληκτους, σύμφωνα με το μαροκινό πρακτορείο ειδήσεων.
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του υπουργείου Εσωτερικών, οι νεκροί ανέρχονται σε 2.901, ενώ 5.530 είναι οι τραυματίες.
Ο σεισμός που συγκλόνισε το Μαρόκο το βράδυ της Παρασκευής είναι ο φονικότερος στη χώρα από το 1960, όταν σκοτώθηκαν τουλάχιστον 12.000 άνθρωποι, και ο ισχυρότερος από το 1900.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»