Να επιλυθούν με σοβαρότητα και ειλικρίνεια τα προβλήματα με την Ελλάδα, ζήτησε οΧουλουσί Ακάρ σε δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη. «Ας γίνει το Αιγαίο "θάλασσα φιλίας και ειρήνης", ο πλούτος πρέπει να μοιραστεί δίκαια» είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
«Πρόσφατα δημιουργήθηκε ένα συνοριακό ζήτημα. Βγήκε μια φωτογραφία, κυκλοφόρησε ένα βίντεο. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα, ωστόσο προκαλείται κρίση και αναπτύσσονται διάφορες ειδήσεις. Υπό αυτή την έννοια, τα καθήκοντα των μελών του Τύπου είναι σημαντικά. Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας με την Ελλάδα στο πλαίσιο του νόμου. Είμαστε πολύ ειλικρινείς και πολύ σοβαροί σε αυτό, είμαστε πρόθυμοι. Προσπαθούμε να το πετύχουμε» είπε αρχικά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.
«Ας είναι το Αιγαίο Πέλαγοςη "θάλασσα της φιλίας και της ειρήνης". Ας μοιραστούν δίκαια τα πλούτη. Αυτό είναι το κύριο θέμα, ενώ υπάρχει και κάποια παραπληροφόρηση. Δεν θυμάμαι ακριβώς, πριν από 3-5 χρόνια νομίζω, προβλήθηκε ένα βίντεο στην ελληνική τηλεόραση, όπου φαίνονται τα στρατεύματά μας να κάνουν δήθεν αποβάσεις στα νησιά. Αυτό ήταν ένα βίντεο που μεταδίδουμε για μια άσκηση που έγινε πριν από 10-20 χρόνια. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για αυτά τα θέματα. Προκειμένου να καθιερώσουμε δικαιώματα και νόμους, είναι απαραίτητο να είμαστε ενημερωμένοι και δυνατοί» πρόσθεσε.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.