Πόλεμος στην Ουκρανία: Τρεις άμαχοι νεκροί από ρωσικό βομβαρδισμό στη Χερσώνα, ένας νεκρός στο ανατολικό Ντονέτσκ
Ο περιφερειακός κυβερνήτης Ολεξάντρ Προκούντιν δήλωσε ότι τρεις άνθρωποι συμπεριλαμβανομένης και μιας γριάς γυναίκας τραυματίστηκαν επίσης, από πυρά πυροβολικού που έπληξαν την πόλη
Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα από ρωσικό βομβαρδισμό που έπληξε τη Χερσώναστα νότια της Ουκρανίας, ενώ ένας ακόμη άμαχος έχασε τη ζωή του στην περιοχή του ανατολικού Ντονέτσκ, όπως δήλωσαν περιφερειακοί αξιωματούχοι.
Ο περιφερειακός κυβερνήτης Ολεξάντρ Προκούντιν δήλωσε ότι τρεις άνθρωποι συμπεριλαμβανομένης και μιας γριάς γυναίκας τραυματίστηκαν επίσης, από πυρά πυροβολικού που έπληξαν την πόλη.
«Σήμερα οι Ρώσοι κατακτητές χτύπησαν και πάλι τη Χερσώνα. Σε δρόμο κοντά στα απομεινάρια ενός καταστήματος από τον βομβαρδισμό σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι...», δήλωσε ο Προκούντιν στην ουκρανική τηλεόραση, προσθέτοντας ότι ένα αυτοκίνητο, αρκετά λεωφορεία και μία εμπορική περιουσία υπέστησαν καταστροφές.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.