Χάρι και Μέγκαν: Στα… τάρταρα η δημοτικότητα των Sussexes - Πιο χαμηλά και από τον πρίγκιπα Άντριου

Χάρι και Μέγκαν: Στα… τάρταρα η δημοτικότητα των Sussexes - Πιο χαμηλά και από τον πρίγκιπα Άντριου

Δημοσκόπηση στις ΗΠΑ έδειξε ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Χάρι έχει... βυθιστεί κατά 48 μονάδες και η Μέγκαν κατά 40 - Θα πάνε στη στέψη του Κάρολου;

harrymeghan-0
Η δημοτικότητα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχει πέσει στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών στις ΗΠΑ, και είναι λιγότερο δημοφιλείς ακόμα και από τον πρίγκιπα Άντριου.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη στις 19 Φεβρουαρίου από την Redfield & Wilton για λογαριασμό του Newsweek από τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Χάρι έχει... βυθιστεί κατά 48 μονάδες και η Μέγκαν κατά 40, με καθαρή δημοτικότητα -10 και -17 αντίστοιχα.

grafima_mk


Ενώ ο Άντριου εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται αρνητικά μετά τη δίκη του για σεξουαλικά εγκλήματα στη Νέα Υόρκη η καθαρή βαθμολογία αποδοχής του βρίσκεται στο -2, με το 26% των Αμερικανών να δηλώνει ότι τον συμπαθεί και το 28% να μην τον συμπαθεί.

Η πτώση της δημοτικότητας των Sussexes έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφότου το ζευγάρι «σατιρίστηκε» από τη δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων, «South Park».

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, η σειρά «χλεύασε» τις απαιτήσεις που έχει το ζευγάρι σχετικά με την ιδιωτικότητά του, αφού μετά τη «μεγάλη έξοδο» από το Παλάτι, ο Χάρι και η Μέγκαν φροντίζουν με κάθε τους κίνηση να στρέφουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Το επεισόδιο που προβλήθηκε τη 15η Φεβρουαρίου απεικονίζει τον «πρίγκιπα και την πριγκίπισσα του Καναδά», ένα νεαρό βασιλικό ζευγάρι που ικετεύει το κοινό να μην ασχολείται με την ιδιωτική του ζωή, ενώ ταυτόχρονα τραβά την προσοχή πάνω του.

Οι Σάσεξ ωστόσο, θεωρούν ότι αυτό δεν ισχύει και ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά των δημιουργών της σειράς. Όπως αναφέρει στο Fox News ο Νιλ Σιν, ειδικός σε βασιλικά θέματα, οι εκπρόσωποι του ζευγαριού παρακολουθούν κάθε επεισόδιο της σειράς, αναμένοντας για τυχόν άλλες «επιθέσεις».

«Σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι, η σειρά αναφέρεται σε πολλά επεισόδια στον Χάρι και τη Μέγκαν, άμεσα ή έμμεσα. Αυτό μπορεί να έχει νομικές προεκτάσεις», δήλωσε ο Νιλ Σιν.

«Η νομική τους ομάδα παρακολουθεί τα επεισόδια για να δει τι δεν πάει καλά και αν αυτό θα μπορούσε να γίνει ακόμα χειρότερο για τους ίδιους», συμπληρώνει, ενώ ξεκαθάρισε πως οι δημιουργοί του South Park δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής κάποιο νομικό έγγραφο.

Δείτε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο

Μετά την προβολή της εκπομπής, δημοσιεύματα έκαναν την εμφάνισή τους αναφέροντας ότι η 41χρονη Μέγκαν είναι «αναστατωμένη και συγκλονισμένη» από τη λιγότερο κολακευτική απεικόνιση του ζευγαριού - ενώ ένας βασιλικός σχολιαστής υποστήριξε ότι οι δικηγόροι των Σάσεξ «έριχναν μια ματιά» στη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Η δημοσκόπηση «καίει» Μέγκαν και Χάρι
Η δημοσκόπηση έδειξε ότι το 18% των ερωτηθέντων στις ΗΠΑ δεν αισθάνεται ούτε θετικά ούτε αρνητικά για τον Χάρι, ενώ το 7% απάντησε «δεν ξέρω». Περίπου το 20% ήταν διστακτικοί για τη Μέγκαν και το 8% δεν είχε άποψη.

Ωστόσο, όσον αφορά τον Άντριου, ο οποίος έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ, περίπου το 32% των ερωτηθέντων είχε «ούτε θετική ούτε αρνητική» άποψη, ενώ ένα άλλο 13% απάντησε «δεν ξέρω».

Περίπου το 32% ένιωθε θετικά για τον Χάρι, το 27% για τη Μέγκαν και το 26% για τον Άντριου.

Ωστόσο, το 44% είχε αρνητικά συναισθήματα για τη Μέγκαν, το 42% για τον Χάρι και μόλις το 28% για τον Άντριου.

Θα πάνε στη στέψη του Κάρολου;
Η έρευνα έρχεται την ώρα που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ σκέφτονται αν θα δώσουν το παρών στη στέψη του βασιλιά Κάρολου στις 6 Μαΐου.

Φίλοι του ζευγαριού δήλωσαν ότι το σκέφτονται και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν.

meghan-harry-arthrou


Ο Χάρι σύμφωνα με τη Daily Telegraph θέλει να είναι στο πλευρό του πατέρα του «την πιο σημαντική ημέρα» και ελπίζει να σώσει  ότι σώζεται από την τεταμένη σχέση που έχει με την οικογένειά του.

Σχολιαστές αναφέρουν ότι πρόκειται για μια «περίπλοκη» απόφαση, επειδή το ζευγάρι κινδυνέυει να χαρακτηριστεί ή ότι σνομπάρει (αν δεν πάει) ή ότι υποκρίνεται (αν πάει).

Φίλοι του ζευγαριού λένε ότι δεν θα πάρουν απόφαση μέχρι να φτάσει επίσημη πρόσκληση από το παλάτι στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

πηγή: dailymail

Ειδήσεις σήμερα:

«Η θάλασσα δεν έχει σύνορα» - Η Τσαπανίδου κάλεσε να ψάξουμε τη δήλωση στο Google και η ΝΔ απάντησε με βίντεο

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Κοκλώνη - Γιατί ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος


Γιατί οι Βέλγοι άφησαν ελεύθερο τον Τζόρτζι και όχι την Καϊλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης