Ταξιδιωτική οδηγία από το Βέλγιο για την Τουρκία: «Αποφύγετε συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις»
Τον κίνδυνο να εκδηλωθούν τρομοκρατικές επιθέσεις σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών του Βελγίου
Tην αποφυγή συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων στην Τουρκία συστήνει το υπουργείο Εξωτερικών του Βελγίου σε επισήμανση του στον ιστότοπό του: «Ταξιδεύοντας στην Τουρκία: Ταξιδιωτικές οδηγίες» και με την υποσημείωση «Ασφάλεια».
Ειδικότερα, αναφέρει: «Αποφύγετε συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις και να είστε σε εγρήγορση λόγω του κινδύνου τρομοκρατικής επίθεσης (μέρη όπου συχνάζουν Δυτικοί, χώροι λατρείας κ.λπ.)».
Όπως είναι γνωστό, πολλές δυτικές χώρες, ανάμεσά τους η Γερμανία, η Σουηδία, η Νορβηγία η Δανία, καθώς και οι ΗΠΑ, είχαν ήδη προειδοποιήσει από την περασμένη εβδομάδα τους πολίτες τους για αυξημένο κίνδυνο επίθεσης στην Τουρκία.
Οι ΗΠΑ επικαιροποίησαν τη Δευτέρα την προειδοποίησή τους αναφέροντας συγκεκριμένα την Κωνσταντινούπολη.
Η Τουρκία, από την πλευρά της, έχει προειδοποιήσει τους πολίτες της για επιθέσεις στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.