Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι η Ουάσινγκτον θα παράσχει στο Κίεβο πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια συνολικής αξίας 625 εκατομμυρίων δολαρίων, στην οποία περιλαμβάνονται εκτοξευτήρες HIMARS, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία συμμετείχε και η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις, αναφέρει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. Ο πρόεδρος υπογράμμισε ότι η Ουάσινγκτον δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την προσάρτηση ουκρανικού εδάφους στη Ρωσία, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Ο Μπάιντεν "δεσμεύτηκε να συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία καθώς αμύνεται απέναντι στη ρωσική επιθετικότητα για όσο χρόνο χρειαστεί", αναφέρει ο Λευκός Οίκος.
Η νέα αποστολή στρατιωτικών εξοπλισμών θα περιλαμβάνει κυρίως νέους εκτοξευτήρες Himars για τον ουκρανικό στρατό. Αυτά τα ισχυρά και μεγάλης ακριβείας συστήματα εκτοξευτήρων πυραύλων έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις πρόσφατες επιτυχίες των ουκρανικών στρατευμάτων.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.