Ζελένσκι: Αν κάποιος σταματούσε τον Πούτιν, η Ρωσία θα γλίτωνε μεγαλύτερες συνέπειες
Αναφερόμενος στα σχέδια του Κρεμλίνου για την προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών, εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε απόψε ότι η Ρωσία μπορεί να αποφύγει τις πιο επιζήμιες συνέπειες του πολέμου, που η ίδια ξεκίνησε κατά της πατρίδας του, αλλά θα πρέπει κάποιος να σταματήσει τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Αυτό μπορεί ακόμη να σταματήσει. Αλλά για να σταματήσει αυτό, θα πρέπει (κάποιος) να σταματήσει εκείνον στη Ρωσία που βάζει τον πόλεμο πάνω από τη ζωή. Τη δική σας ζωή, πολίτες της Ρωσίας», δήλωσε ο Ζελένσκι.
Αναφερόμενος στα σχέδια του Κρεμλίνου για την προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.