Ζελένσκι: Αν κάποιος σταματούσε τον Πούτιν, η Ρωσία θα γλίτωνε μεγαλύτερες συνέπειες
Αναφερόμενος στα σχέδια του Κρεμλίνου για την προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών, εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε απόψε ότι η Ρωσία μπορεί να αποφύγει τις πιο επιζήμιες συνέπειες του πολέμου, που η ίδια ξεκίνησε κατά της πατρίδας του, αλλά θα πρέπει κάποιος να σταματήσει τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Αυτό μπορεί ακόμη να σταματήσει. Αλλά για να σταματήσει αυτό, θα πρέπει (κάποιος) να σταματήσει εκείνον στη Ρωσία που βάζει τον πόλεμο πάνω από τη ζωή. Τη δική σας ζωή, πολίτες της Ρωσίας», δήλωσε ο Ζελένσκι.
Αναφερόμενος στα σχέδια του Κρεμλίνου για την προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.