Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/9) μία γυναίκα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.
Την άτυχη κοπέλα βρήκε η οικιακή βοηθός που πήγε να καθαρίσει το σπίτι, η οποία ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Η γυναίκα, ηλικίας άνω των 40 ετών, φέρεται να ήταν πρώην φωτομοντέλο, που είχε συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές. Το όνομά της ήταν Χρύσα Πρωτόπαπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, πριν μερικά χρόνια ο αδερφός της κοπέλας πέθανε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Παράλληλα, πριν δυο χρόνια πέθανε και ο πατέρας της.
Μετά από αυτό, η κοπέλα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν από δύο εβδομάδες, μάλιστα, φέρεται να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.
Η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς