Χάντερ Μπάιντεν: Κάνει νεροτσουλήθρα γυμνός, βουτάει στην πισίνα και διασκεδάζει με πόρνες στο Μαλιμπού

Χάντερ Μπάιντεν: Κάνει νεροτσουλήθρα γυμνός, βουτάει στην πισίνα και διασκεδάζει με πόρνες στο Μαλιμπού

Νέο υλικό από τον υπολογιστή του γιου του Αμερικανού προέδρου εξασφάλισε η DailyMail - Τα οργιώδη πάρτι σε βίλα AirBnB  στο Μαλιμπού με σεξ και ναρκωτικά

gios-biden-xr
Την τάση του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ στα οργιώδη πάρτι και την ακολασία, επιβεβαιώνουν νέα βίντεο και εικόνες, που εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστικά η DailyMail.

Σε αυτά, διακρίνεται ο Χάντερ Μπάιντεν να κάνει ποδήλατο στο γκαζόν μιας AirBnB βίλας στο Μαλιμπού που φέρεται να νοίκιασε αντί 4.140 δολαρίων τη βραδιά και στη συνέχεια, να βγάζει τα ρούχα του on camera και να πέφτει γυμνός μέσα στην πισίνα, από μια νεροτσουλήθρα.



biden_podilato
biden2
biden3


Κλείσιμο
Σε άλλες εικόνες, ο γιος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν την κοινή γνώμη με ανάλογες ενέργειες, διακρίνεται να κάνει ομαδικό σεξ με πόρνες και να διασκεδάζει μέσα στο τζακούζι της βίλας, μέσα στο 2018. Τα βίντεο και οι εικόνες που εξασφάλισε η DailyMail βρίσκονταν αποθηκευμένα μέσα στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν.

Hunter Biden Naked In The Pool


Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2018 ο Χάντερ νοίκιασε πολυτελή σπίτια διακοπών γύρω από το Λος Άντζελες, συμπεριλαμβανομένης μιας βίλας έξι υπνοδωματίων με πισίνα, υδρομασάζ και νεροτσουλήθρα στην περιφραγμένη γειτονιά Serra Retreat, στους λόφους του Μαλιμπού. Εκεί, προσκάλεσε μια φίλη της Χάλι Μπάιντεν, πρώην ερωμένη του και χήρα του αδελφού του, να έρθει και να διασκεδάσει μαζί του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της το φθινόπωρο του 2018 για να δει τον Χάντερ, η γυναίκα τον βιντεοσκόπησε να χοροπηδά γυμνός γύρω από την πισίνα. Σε ένα άλλο βίντεο ο Χάντερ κυκλοφορεί με ποδήλατο στο γκαζόν, το εγκαταλείπει και βγάζει το παντελόνι του. Γυμνός όπως είναι, ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της νεροτσουλήθρας και γλιστράει προς την πισίνα, ενώ η γυναίκα γελάει.

biden4


Σε άλλες φωτογραφίες, ο γιος του Τζο Μπάιντεν διακρίνεται... να διασκεδάζει με γυναίκες, που βρίσκονται από πάνω του, ενώ και ο ίδιος ο Χάντερ φρόντισε να «ανεβάσει» μια από αυτές τις «πικάντικες» φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο PornHub Pro.

biden5


Άλλη μια φωτογραφία από τον υπολογιστή του Μπάιντεν, που προκάλεσε σάλο όταν έπεσε στα χέρια των μέσων ενημέρωσης τον Οκτώβριο του 2020, είναι αυτή που τον δείχνει να κοιμάται σε ένα κρεβάτι, έχοντας κάνει προηγουμένως κοκαΐνη.

Τι λέει ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ για όλα αυτά; «Αγαπώ τον γιο μου. Πάλεψε με ένα πρόβλημα εθισμού και το ξεπέρασε», είπε ο Μπάιντεν όταν ρωτήθηκε για το αν η δουλειά ή οι παρελθοντικές ασωτίες του Χάντερ θα μπορούσαν να αποτελέσουν βάρος στην προεκλογική εκστρατεία του 2024. «Και όχι, δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει, το οποίο θα επηρέαζε εμένα ή τις Ηνωμένες Πολιτείες σε σχέση με τον γιο μου».


Δείτε βίντεο: Χάντερ Μπάιντεν: Ο γιος του «Πλανητάρχη» κάνει νεροτσουλήθρα γυμνός, και διασκεδάζει με πόρνες
Χάντερ Μπάιντεν: Ο γιος του «Πλανητάρχη» κάνει νεροτσουλήθρα γυμνός, και διασκεδάζει με πόρνες


Ειδήσεις σήμερα:

25χρονος ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου στη Καβάλα

Πόρτα-πόρτα και με απειλές ξεκίνησαν τα δημοψηφίσματα στις κατεχόμενες περιοχές στην Ουκρανία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης