Ο «πόλεμος των WAGs»: Στο δικαστήριο έλυσαν τις διαφορές τους οι σύζυγοι των Γουέιν Ρούνεϊ και Τζέιμι Βάρντι

Ο «πόλεμος των WAGs»: Στο δικαστήριο έλυσαν τις διαφορές τους οι σύζυγοι των Γουέιν Ρούνεϊ και Τζέιμι Βάρντι

Δικαίωση για τη Ρούνεϊ που είχε κατηγορήσει τη Βάρντι για διαρροές από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην σκανδαλοθηρική Sun - Η Βάρντι «απάντησε» με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Coleen-Rooney-Rebekah-Vardy-0
Τις διαφορές τους έλυσαν στις δικαστικές αίθουσες οι σύζυγοι δύο διάσημων Βρετανών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για την 36χρονη Κολίν Ρούνεϊ, σύζυγο του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ και την 40χρονη Ρεμπέκα Βάρντι, σύζυγο του παίκτη της Λέστερ Σίτι, Τζέιμι Βάρντι.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου δικαίωσε την Παρασκευή την Κολίν Ρούνεϊ, η οποία είχε κατηγορήσει την Ρεμπέκα Βάρντι για διαρροή προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών της ίδιας και της οικογένειάς της από τον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram στα μέσα ενημέρωσης και ειδικότερα, στην βρετανική ταμπλόιντ Sun.

Η Βάρντι μήνυσε την Ρούνεϊ για συκοφαντική δυσφήμηση και αρνήθηκε πως ήταν εκείνη που διέρρεε πληροφορίες για την σύζυγο του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα Μέσα Ενημέρωσης. Όμως, η Κολίν Ρούνεϊ «μεταμορφώθηκε» σε Άγκαθα Κρίστι προκειμένου να λύσει το μυστήριο και να αποκαλύψει το άτομο που παρέχει πληροφορίες για την ίδια στον βρετανικό Τύπο. Έτσι, καθώς υποψιαζόταν την Βάρντι, έστησε μια παγίδα, στην οποία η δεύτερη «έπεσε» μέσα.

rooney
Η Κολίν Ρούνεϊ με τον σύζυγό της Γουέιν Ρούνεϊ και τα παιδιά τους στο Ντουμπάι

Αιτιολογώντας την απόφαση του δικαστηρίου η δικαστής Κάρεν Στάιν δήλωσε πως η Ρούνεϊ έχει αποδείξει με επιτυχία ότι οι υποψίες της είχαν πραγματικό υπόβαθρο. Σύμφωνα με την αγόρευση της δικαστού, το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Ρεμπέκα Βάρντι γνώριζε λεπτομέρειες για την Ρούνεϊ τις οποίες μετέδιδε στην Sun μέσω της μάνατζερ της, Κάρολιν Βατ.

Κλείσιμο
Η δικαστική διαμάχη των δύο διάσημων στη Βρετανία γυναικών έγινε γνωστή από τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα τους ως υπόθεση «WAGatha Christie», από το παρατσούκλι «WAG» με το οποίο αποκαλούν τις συζύγους και συντρόφους των γνωστών ποδοσφαιριστών (wives and girlfriends of sportsmen - WAGs) και από το όνομα της διάσημης συγγραφέως αστυνομικών μυθιστορημάτων, Άγκαθα Κρίστι, λόγω του τρόπου που χρησιμοποίησε η Ρούνεϊ για να «ξεσκεπάσει» την Βάρντι. Η 36χρονη Κολίν Ρούνεϊ είναι πολύ γνωστή στη Βρετανία, όχι μόνο λόγω του διάσημου συζύγου της, αλλά και επειδή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με 1,2 εκατ. followers στο Twitter και 925.000 στο Instagram.

Πάνω από 3 εκατ. λίρες τα δικαστικά έξοδα για τις δύο συζύγους των Βρετανών ποδοσφαιριστών

Ο «πόλεμος» μεταξύ της Κολίν και της Ρεμπέκα ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2019, όταν η Ρούνεϊ είδε ξαφνικά δικά της stories που αναρτούσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να δημοσιεύονται στην σκανδαλοθηρική Sun.

Τότε αποφάσισε να γίνει «ντετέκτιβ» για να ανακαλύψει ποιος δίνει τα stories της στην εφημερίδα, αφού υποτίθεται πως τα βλέπουν μόνο οι ακόλουθοί της. Έτσι, όπως η ίδια κατέθεσε στο δικαστήριο μπλόκαρε όλους τους ακολούθους της από τις ιστορίες που αναρτούσε εκτός από ένα άτομο, την Ρεμπέκα Βάρντι και παράλληλα, άρχισε να δημοσιεύει μια σειρά ψευδών stories για να διαπιστώσει αν θα διαρρεύσουν, όπως και έγινε!

Η Ρούνεϊ μετά την ανακάλυψή της δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media πως βρήκε το άτομο που κρύβεται πίσω από τις διαρροές προσωπικών της δεδομένων στη Sun, «Είναι από τον λογαριασμό της Ρεμπέκα Βάρντι», έγραψε. Η Βάρντι, από την πλευρά της, υποστήριξε στη δίκη τον Μάιο πως δεν διέρρευσε τίποτα ενώ ανέφερε ότι η ιστορία με την Ρούνεϊ είχε ως αποτέλεσμα η ίδια και η οικογένειά της να δέχονται απειλές.

vardy
Η (επίσης πολύτεκνη) Ρεμπέκα Βάρντι, με τον σύζυγό της Τζέιμι Βάρντι και τα παιδιά τους



Πάντως, το δικαστήριο δεν πείστηκε αφού, μάλιστα, εξέτασε και τα μηνύματα της Βάρντι με την μάνατζέρ της, αρκετά εκ των οποίων ήταν υποτιμητικά για την Κολίν Ρούνεϊ.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου η Κολίν Ρούνεϊ δήλωσε στους δημοσιογράφους ικανοποιημένη αλλά τόνισε πως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς θα μπορούσε τα χρήματα που διατέθηκαν για τα έξοδα της δίκης «να έχουν χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσουν άλλους που έχουν ανάγκη».

Από την πλευρά της, η Ρεμπέκα Βάρντι δήλωσε «συντετριμμένη» καθώς διέθεσε για έξοδα της δίκης το ποσό των 3 εκατ. λιρών (3,57 εκατ. ευρώ) ενώ ανέφερε πως κρίνει την απόφαση του δικαστηρίου «άδικη» και «λάθος» για εκείνη.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο το ζεύγος Τζέιμι και Ρεμπέκα Βάρντι διαθέτει περιουσία ύψους 12 εκατ. λιρών και έχασε, ήδη, το ένα τέταρτο με την δίκη κατά της Κολίν Ρούνεϊ. Η Βάρντι δήλωσε πως «τίποτα δεν έχει τελειώσει» και απείλησε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου. Τα δικαστικά έξοδα της Κολίν Ρούνεϊ υπολογίζονται στις 400.000 λίρες.




Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: Στο Πανεπιστήμιο με 6,9 - Δείτε τις σχολές που έπεσαν κάτω από τη βάση

Θρίλερ με πτώμα άνδρα στη λαχαναγορά του Ρέντη

Καταγγελία σοκ από 23χρονη στη Σέριφο - Πακιστανοί τη βίασαν και την παράτησαν λιπόθυμη σε ερημική παραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης