Καταγγελία σοκ από 23χρονη στη Σέριφο - Πακιστανοί τη βίασαν και την παράτησαν λιπόθυμη σε ερημική παραλία

Καταγγελία σοκ από 23χρονη στη Σέριφο - Πακιστανοί τη βίασαν και την παράτησαν λιπόθυμη σε ερημική παραλία

Η κοπέλα, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Σερίφου και κατήγγειλε τη φρίκη που βίωσε στα χέρια των δύο  βιαστών - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

serifos_viasmos_xr
Τρόμος στη Σέριφο. Δυο Πακιστανοί, άρπαξαν από κατάστημα στην περιοχή Λιβάδι, 23χρονη Ελληνίδα τουρίστρια απο τα βόρεια προάστια και αφού την έσυραν σε ερημική παραλία τη βίασαν.

Η κοπέλα, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Σερίφου και κατήγγειλε τη φρίκη που βίωσε στα χερια των δυο Ασιατών βιαστών δίνοντας ακριβή περιγραφή για το προφίλ των βιαστών της. Στο κυκλαδίτικο νησί εχει σημάνει συναγερμός με τις αρχές να το «χτενίζουν» απο ακρη σε άκρη προκειμένου να εντοπίσουν τους δυο «δράκους της παραλίας» πριν ξαναχτυπήσουν.

Διασκέδαζε στο Λιβάδι

Όπως κατήγγειλε το θύμα στην Αστυνομία, όλα συνέβησαν το ξημέρωμα της 25ης Ιουλίου μεταξύ 04:00- 04:30. Η κοπέλα διασκέδασε στην παραλία Λιβάδι. Ξαφνικά και χωρίς να θυμάται κάτω από ποιες συνθήκες (οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της για κάμψουν τις αντιστάσεις της), οι δυο άνδρες την αρπαξαν χωρίς τη θέληση της και την οδήγησαν στην παραλία Αυλόμωνας.

Εκεί την πέταξαν στην άμμο, ο ένας έπεσε πάνω της κρατώντας της τα χερια την ίδια ώρα που ο δεύτερος, την ανάγκασε σε στοματικο σεξ και παρά φύσει συνουσια και βιασμό. Μόλις τα δυο κτήνη ολοκλήρωσαν την πράξη τους την παράτησαν λιποθυμη και εξαφανίστηκαν.

Το προφίλ

Η κοπέλα μόλις συνήλθε μετέβη στην Αστυνομία και έδωσε τε χαρακτηριστικά των βιαστών της. Όπως ειπε προκειται είτε για Πακιστανούς, είτε για υπηκόους Μπαγκλαντές ηλικίας γύρω στα 30. Ο ένας ηταν μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι και ο δεύτερος επίσης μετριου αναστηματος, λεπτος και αξύριστος.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στα Σπάτα: Άφαντοι οι φίλοι του Τζακ που σκοτώθηκε από το ελικόπτερο - Δείτε βίντεο

Πλεύρης: Κανένα νόημα να επαναφέρουμε μέτρα, το κύμα έχει ήδη κορυφωθεί

Αγωνία για την εξαφάνιση της 45χρονης μητέρας από τα Πατήσια: Πριν έναν χρόνο είχε κάψει το σπίτι της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης