Η αδερφή του Μπέρνι Μάντοφ και ο σύζυγός της βρέθηκαν νεκροί – Ερευνούν δολοφονία και αυτοκτονία

Η αδερφή του Μπέρνι Μάντοφ και ο σύζυγός της βρέθηκαν νεκροί – Ερευνούν δολοφονία και αυτοκτονία

Οι αστυνομικοί τους βρήκαν νεκρούς στη Φλόριντα – Οι αρχές θεωρούν ότι ο ένας σκότωσε τον άλλον και μετά αυτοκτόνησε – Ο Μπέρνι Μάντοφ είχε πεθάνει στις φυλακές, καθώς είχε καταδικαστεί για τη μεγαλύτερη απάτη – πυραμίδα στη χρηματιστηριακή ιστορία

maddof
Νεκρή μαζί με το σύζυγό της εντοπίστηκε η αδερφή του Μπέρνι Μάντοφ, λιγότερο από ένα χρόνο μετά από τον θάνατο του πρώην χρηματιστή, που καταδικάστηκε για τη μεγαλύτερη απάτη-πυραμίδα στη χρηματιστηριακή ιστορία.

Η Σόντρα Γουίνερ, 86 ετών και ο σύζυγός της Μάρβιν Γουέινερ βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Πέμπτης στο ιδιωτικό τους κλειστό κοινοτικό σπίτι λίγο έξω από την Τάμπα της Καλιφόρνια. Η αστυνομία του Παλμ Μπιτς επιβεβαίωσε ότι ερευνούν περίπτωση δολοφονίας και αυτοκτονίας μαζί. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνουν επίσημα τα ονόματα των νεκρών.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τους αρχηγούς της κοινότητας, που αναφέρθηκαν στα ονόματα των νεκρών κάνοντας λόγο για «τραγική κατάσταση». Πάντως, διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει απειλή ασφαλείας για κανέναν στην κοινότητα.

Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει ποιος σκότωσε τον άλλον και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Πέρυσι τον Απρίλιο, ο διάσημος για τη χρηματιστηριακή του απάτη Μπέρνι Μάντοφ πέθανε στις φυλακές σε ηλικία 82 ετών. Ο Μάντοφ καταδικάστηκε για απάτη πυραμίδα, μέσω της οποίας χιλιάδες άτομα έχασαν τις οικονομίες μιας ζωής. Η απάτη θεωρείται ότι ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008 που συνελήφθη, είχε εξαπατήσει περίπου 37.000 ανθρώπους σε 136 χώρες.



Ειδήσεις σήμερα:

Στα 9.596 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 67 νεκροί και 471 διασωληνωμένοι

Η μαμά του Τομ Χόλαντ ζήτησε από την παραγωγή του Spiderman να τον αφήνουν να πηγαίνει... τουαλέτα

Δείτε πώς δρούσαν οι πορτοφολάδες που «ξάφριζαν» επιβάτες στα μέσα μεταφοράς - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης