Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 3 τραυματίστηκαν από επίθεση με όπλο που διαπράχθηκε σήμερα από «τρομοκράτη» στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, δήλωσε εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο δράστης έπεσε στη συνέχεια νεκρός από τα πυρά αστυνομικών και χαρακτήρισε την επίθεση τρομοκρατική.
Η δεύτερη αυτή επίθεση που διαπράττεται στην Ιερουσαλήμ σε διάστημα τεσσάρων ημερών σημειώθηκε κοντά σε μία από τις πύλες για το Τέμενος Αλ Άκσα, τον τρίτο ιερότερο τόπο του Ισλάμ.
WATCH: Footage from the terrorist attack scene near Chain Gate in the Old City of #Jerusalem. 2 Israelis have reportedly been seriously wounded. Terrorist neutralized. pic.twitter.com/le77HCbL3M
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν κατονόμασε τον δράστη, αλλά σημείωσε ότι ήταν οπλισμένος με ένα αυτοσχέδιο οπλοπολυβόλο, ένα όπλο που χρησιμοποιούν συχνά Παλαιστίνιοι μαχητές.
Δύο από αυτούς που πυροβόλησε ο δράστης της επίθεσης ήταν πολίτες και δύο αστυνομικοί, σύμφωνα με τον ίδιο.
Νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ διευκρίνισε ότι ένας πολίτης υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη