Μακελειό στο Σαν Χοσέ: «Κακός χαρακτήρας και πότης - Είχε πει πως θέλει να σκοτώσει κόσμο» ο 57χρονος δράστης

Μακελειό στο Σαν Χοσέ: «Κακός χαρακτήρας και πότης - Είχε πει πως θέλει να σκοτώσει κόσμο» ο 57χρονος δράστης

Το προφίλ του μακελάρη του Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια - Έβαλε πρώτα φωτιά στο σπίτι του και μετά σκότωσε οκτώ συναδέλφους του - Για τους γείτονές ήταν παράξενος και μοναχικός

sanJose
Ευέξαπτος με κακό χαρακτήρα ήταν ο δράστης Σαμ Κάσιντι ο οποίος έκοψε το νήμα της ζωής σε οκτώ συναδέλφους του σε σιδηροδρομική εταιρεία του Σαν Χοσέ, στην κοιλάδα της Σάντα Κλάρα.

Ο δράστης άνοιξε πυρ χθες το απόγευμα μέσα στο εργοστάσιο όπου εργαζόταν, σκοτώνοντας συναδέλφους του, ηλικίας 29 έως 63 ετών, και εν συνεχεία αυτοκτόνησε, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Αμέσως μετά την ειδοποίηση για την παρουσία ενόπλου στο αμαξοστάσιο, έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή, οι εγκαταστάσεις εκκενώθηκαν και η ευρύτερη περιοχή αποκλείστηκε.



«Γνωρίζω με βεβαιότητα πως όταν ο ύποπτος συνειδητοποίησε ότι υπήρχαν στο σημείο δυνάμεις επιβολής του νόμου, αυτοκτόνησε», δήλωσε η σερίφης της κομητείας Σάντα Κλάρα, Λόρι Σμιθ, σε συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με το CNN, ο 57χρονος δράστης έβαλε φωτιά στο σπίτι του και στη συνέχεια έφυγε για τη δουλειά, όπου σκότωσε οκτώ συναδέλφους του.

Σε δηλώσεις της, η πρώην σύζυγός του σκιαγραφεί τον Σαμ με μελανά χρώματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο δράστης είχε κακό χαρακτήρα, ήταν ευέξαπτος και πολλές φορές της είχε πει ότι θέλει να σκοτώσει κόσμο στη δουλειά, όμως η ίδια δεν τον είχε πιστέψει ποτέ.

«Όταν ο Σαμ έχανε την ψυχραιμία του, φοβόμουν πολύ. Μπορούσε άνετα να κάνει κακό σε άλλους», δήλωσε Σεσίλα Νελμς στο Associated Press. Η ίδια πρόσθεσε ότι ο Σαμ κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και είχε διπολική διαταραχή.

Για τους γείτονές του ήταν παράξενος και μοναχικός.

Ο μακελάρης άνοιξε πυρ σε τμήμα εργοστασίου όπου οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης οχημάτων.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς συνεχίζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα μετά τα 5 περιστατικά θρομβώσεων

Aποφασισμένος να «ανεβάσει στροφές» ο Τσίπρας - Σε ρόλο... εμψυχωτή ο Πολάκης

Εξαφανίστηκε η «Δήμητρα» της Λέσβου - Η ιστορία της που έγινε γνωστή χάρη στο προσφυγικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης