Μεσανατολικό: Τυνησία, Νορβηγία και Κίνα αξιώνουν δημόσια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την Παρασκευή
Στις πρώτες δύο βιντεοδιασκέψεις, που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, οι ΗΠΑ εναντιώθηκαν στην υιοθέτηση κοινής δήλωσης για την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση
Η Τυνησία, η Νορβηγία και η Κίνα αξίωσαν χθες Τετάρτη το βράδυ να διεξαχθεί αύριο Παρασκευή νέα συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση, που όμως αυτή τη φορά θα είναι δημόσια, ανέφεραν διπλωματικές πηγές.
Η συνεδρίαση αυτή, στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν τόσο το Ισραήλ όσο και Παλαιστίνιοι, θα είναι η τρίτη που θα διεξαγάγει το Συμβούλιο Ασφαλείας από τη Δευτέρα. Στις πρώτες δύο βιντεοδιασκέψεις, που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, οι ΗΠΑ εναντιώθηκαν στην υιοθέτηση κοινής δήλωσης του κορυφαίου οργάνου του ΟΗΕ που θα ζητεί να σταματήσουν οι εχθροπραξίες, κρίνοντας πως μια τέτοια κίνηση θα ήταν «αντιπαραγωγική» σε αυτό το στάδιο, σύμφωνα με διπλωμάτες.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.