Survivor: Η… νέα Σαλαγκούδη και η αποχώρηση «κωλοτούμπα»

Survivor: Η… νέα Σαλαγκούδη και η αποχώρηση «κωλοτούμπα»

Η μετά Τζέιμς εποχή, η απουσία του Νίκου, η ένταση Ντάφυ-Κόρο, το ιπτάμενο ξυλάκι και η «σκυλίσια» μάχη για την επικοινωνία – Δείτε βίντεο

νταφ
Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 4 ήταν κάτι που ξάφνιασε τους παίκτες των δυο ομάδων και ήταν το θέμα συζήτησης και στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Ο Ηλίας Μπόγδανος χάρηκε που δεν έφυγε ο φίλος του ο Γιώργος Κόρομι, όμως οι υπόλοιποι έδειξαν σοκαρισμένοι από την απόφαση του 24χρονου διοργανωτή boat party και το βράδυ μετά το συμβούλιο το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το «αντίο» ενός εκ των φαβορί για να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και πόσο αυτό στοίχησε στον Νίκο Μπάρτζη.


Το πρωί, στην μετά Τζέιμς εποχή, οι εναπομείναντες survivors συνέχισαν να μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα όσα προηγήθηκαν στο βραδινό συμβούλιο της Τρίτης, κάνοντας εκτιμήσεις για το εάν θα μπορέσει να το ξεπεράσει ο κολλητός του. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν αρκετοί παίκτες θα επιχειρήσουν να πλησιάσουν τον αγρότη για να του φτιάξουν την ψυχολογία.


Κλείσιμο
Στα τρία λεπτά που βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση αναφέρθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κυρίως γιατί παραξενεύτηκε από την απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να την βγάλει στον… τάκο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ψηφίσει στην κάλπη την Ελένη Χαμπέρη.


Σαν να μην έφτανε η αποχώρηση του Τζείμς Καφετζή, οι μπλε ήταν αναγκασμένοι να δώσουν την μάχη τους για την επικοινωνία και το σπιτικό φαγητό χωρίς και το Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο πήγε για εξετάσεις. Απουσίες είχαν και οι κόκκινοι, αφού εκτός του «συνήθη ύποπτου» Τριαντάφυλλο που στα δύσκολα επικαλείται ενοχλήσεις, εκτός θα έμενε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος λόγω τραυματισμού.



Βέβαια οι τρεις που απέμειναν (Κορο, Ελένη και Μαριαλένα) θα είχαν πλεονέκτημα γιατί Τριαντάφυλλος έμεινε εκτός δράσης χωρίς έγκρισή γιατρού και το πέναλτι ήταν ο Κόρο σε κάθε του run να έχει προβάδισμα πέντε δευτερολέπτων.


Ο στίβος μάχης ήθελε αντοχή, ταχύτητα και αντίληψη… χάσκυ, αφού όπως η συγκεριμένα ράτσα σκύλων σέρνει εκληθρα στα χιόνια ετσι και οι survivors έπρεπε να τραβήξουν ένα άδειο έλκηθρο στην άμμο μέχρι να φτάσουν στους στόχους. Οι μπλε με ένα εντυπωσιακό σερί έκαναν το 6-1. Οι κόκκινοι μπόρεσαν να μειώσουν σε 9-5, όμως ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουν την κατάσταση, όπως είχαν κάνει την Δευτέρα, με την Μαριαλένα να σφραγίζει τη νίκη των μπλε με 10-5 και να τους κάνει το δείπνο.



Ήταν η τρίτη σερί νίκη των μπλε για το έπαθλο επικοινωνίας που φάνηκε να… πονάει τους κόκκινους που για τρίτη εβδομάδα δεν θα είχαν την ευκαιρία να δουν σε βίντεο μηνύματα της οικογένειας τους.


Η ήττα ενόχλησε τους κόκκινους και κυρίως τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος παρότι δεν αγωνίστηκε κατάφερε να κάνει πάλι έξαλλο τον Γιώργο Κόρομι με το σχόλιο του ότι οφείλει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο στο ότι αποχώρησε ο Τζέιμς.



Στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος νιώθοντας υπεύθυνος για την ήττα, ανακοίνωσε πως για να μην συνεχίσει να κάνει κακό στην ομάδα του θα ήθελε να αποχωρήσει και αυτός απο τον Άγιο Δομίνικο. Οι υπόλοιποι κόκκινοι προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και του ζήτησαν να το σκεφτεί ξανά πριν πάρει την οριστική του απόφαση.


Οι κόκκινοι αν και θεωρούν πως ο Νταφυ πρέπει να αγωνίζεται, όπως έκανε και η Ανθή Σαλαγκούδη παρά το γεγονός ότι δεν το είχε με τα αθλήματα, επιχείρησαν να τον μεταπείσουν σχετικά με την απόφαση του να αποχωρήσει. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος θεωρεί ότι ο η... νέα Σαλαγκούδη στο χειρότερο της,  προσπάθησε να τον κάνει να νιώσει άσχημα που δεν έπαιξε.


Με τον Ντάφυ τα είχε και η Καρολίνα Καλύβα, αναφορικά με τα όσα είπε για τον Κόρο, ενώ μαζί της έδειξε να συμφωνεί και ο Ηλίας Μπόγδανος.



Οι τρεις μπλε νικητές μετά το σπιτικό τους φαγητό πήγαν με γεμάτο το στομάχι να δουν τα βίντεο που τους είχε στείλει η οικογένεια τους.



Ο Νίκος Μπάρτζης δεν εμφανίστηκε ούτε στο παιχνίδι επάθλου, οπού μπλε και κόκκινοι έπρεπε να πιάσουν στον αέρα ένα ξυλάκι για να νικήσουν. Νικητές στο ιπτάμενο ξυλάκι αναδείχθηκαν οι κόκκινοι με 10-4 και απόλαυσαν μάφινς με βανίλια. 







Ειδήσεις σήμερα 

Κικίλιας για Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή: «Τιμούμε τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τον μεγάλο αγώνα για τη ζωή»

Κορωνοϊός: Ασθενείς με νευρολογικά συμπτώματα έχουν εξαπλάσια πιθανότητα να πεθάνουν

Νέος έρωτας για τον Άρμι Χάμερ μετά το σκάνδαλο με τις «κανιβαλιστικές φαντασιώσεις»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης