Η Ινδίαανακοίνωσε σήμερα τον υψηλότερο αριθμό μολύνσεων από τον νέο κορωνοϊό που έχει καταγραφεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου από την έναρξη της πανδημίας μέχρι εδώ μέσα σε μόλις μία ημέρα, που ξεπέρασε τις 300.000.
Τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2 το προηγούμενο 24ωρο ανήλθαν σε 314.835, με το σύνολό τους να φθάνει έτσι τα 15,93 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.
Το προηγούμενο ρεκόρ είχε καταγραφεί στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο και είχε ανέλθει σε 297.430 μολύνσεις.
Το ίδιο διάστημα, το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας κατέγραψε τους θανάτους άλλων 2.104 ασθενών με την COVID-19, που αύξησαν τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας ως εδώ στους 184.657 νεκρούς στην Ινδία.
Το νέο κύμα της πανδημίας κατακλύζει το σύστημα υγείας της γιγαντιαίας χώρας των 1,3 δισεκ. κατοίκων – το οποίο ήδη βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Τα αποθέματα οξυγόνου για τους ασθενείς πλέον εξαντλούνται σε πολλά νοσοκομεία.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς