Εν μέσω της πρωτοφανούς
υγειονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα του και των πολιτικών αναταράξεων που έχει προκαλέσει η
άρνησή του να αποδεχθεί το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, ο
Ντόναλντ Τραμπ βρήκε τον χρόνο τα Χριστούγεννα να... γκρινιάξει για την αντιμετώπιση της Μελάνια από τα περιοδικά μόδας.
Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε την ενόχλησή του για το σνομπάρισμα που δέχθηκε η
Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ από τα περιοδικά μόδας κατά τη διάρκεια της θητείας του, κάνοντας retweet την παρακάτω ανάρτηση του Breitbart News:
«Οι ελιτιστές σνομπ του Τύπου της μόδας κράτησαν την πιο κομψή Πρώτη Κυρία στην αμερικανική ιστορία μακριά από τα εξώφυλλα των περιοδικών τους για 4 συνεχόμενα χρόνια».
Η Μελάνια Τραμπ δεν ήταν απλά η πιο κομψή Πρώτη Κυρία αλλά και η «καλύτερη όλων των εποχών» έσπευσε να επισημάνει ο Αμερικανός πρόεδρος, προσθέτοντας με νόημα
«Fake News».
Σύμφωνα με την Daily Mail, σε αντιδιαστολή με την 56χρονη
Μισέλ Ομπάμα, η οποία εμφανίστηκε σε 12 εξώφυλλα κατά τη διάρκεια της οκταετούς παραμονής του συζύγου της στον Λευκό Οίκο, η
Μελάνια Τραμπ δεν εμφανίστηκε σε κανένα τα περασμένα 4 χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος υποστηρικτής του Τραμπ εκφράζει δυσαρέσκεια για την απουσία της τελευταίας Πρώτης Κυρίας από τα περιοδικά μόδας, δεδομένης και της προηγούμενης ιδιότητάς της ως μοντέλο.
Ο συντηρητικός ηθοποιός
Τζέιμς Γουντς είχε επισημάνει αυτήν την «αδικία» εις βάρος της Μελάνια τον περασμένο Φεβρουάριο, κάνοντας λόγο για ξεδιάντροπη προκατάληψη των φιλελεύθερων media εναντίον της «πιο εκθαμβωτικής Πρώτης Κυρίας» στην ιστορία της χώρας.
Ειδήσεις σήμερα
Δεύτερη μέρα εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού - Ποιοι εμβολιάζονται σήμερα
ΗΠΑ: O Τραμπ υπέγραψε το πακέτο στήριξης των 900 δισ. δολαρίων για την πανδημία
Πανδημία-Βέλγιο: Κατηγορούν τον.... Άγιο Νικόλαο για τον θάνατο 23 ηλικιωμένων σε γηροκομείο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Έχει γίνει σκυλάκι πεκινουά ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ ΟΛΑ ο πονηρούλης ο Δονάλδιος μόλις του είπε ο Μπάιντεν ( δυστυχώς ) πώς δεν θα διωχθεί για τα εγκλήματα του τον καιρό της πανδημίας. Τότε που για μήνες απο την έναρξη της πανδημίας τα φτωχά θύματα ,κυρίως μετανάστες , λατίνοι και μαύροι , επιλέγονταν να πεθάνουν αβοήθητοι χωρίς καμμιά ουσιαστική ιατρική φροντίδα και τους αποτεφρώναν αν κανείς δεν τους αναζητούσε, η τους παραχώναν με μπουλντόζες ανά 20 σε βρώμικους λάκκους στο νησί Έλις . Έτσι σταμάτησε να μιλά για "νοθείες" και άλλες κουτοπονηροτραμποπαπαριές. Οι συγγενείς των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών του κορωνοιού στις ΗΠΑ που βίωσαν την ρατσιστική αδικία του Τράμπ στο πίκ της πρέπει να τον ανασκολοπίσουν στις μηνύσεις και να του τα πάρουν όλα ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!
Ρε παπορίδη ο καθε κυβερνήτης είναι ο υπεύθυνος για την πολιτεία του. όχι ο πρόεδρος.