Έξι μήνες φυλακή για Καλιφορνέζα βοηθό σερίφη που έκανε σεξ με ανήλικο

Έξι μήνες φυλακή για Καλιφορνέζα βοηθό σερίφη που έκανε σεξ με ανήλικο

«Η πράξη της δεν συνδέεται ούτε επηρέασε την άσκηση των καθηκόντων της» ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές για την 44χρονη

deputy
Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών την Τετάρτη, μετά την ομολογία της ότι έκανε σεξ με ένα 16χρονο αγόρι την περίοδο που εργαζόταν ως βοηθός σερίφη στην κομητεία του Σακραμέντο.

Η Σίνα Μπίσοπ, 44 ετών, θα περάσει τους επόμενους έξι μήνες σε φυλακή της περιοχής και θα παραμείνει πέντε χρόνια σε καθεστώς δικαστικής επιτήρησης. Ένας ακόμη όρος της ποινής της επιβάλλει να καταχωρηθει στο μητρώο σεξουακικών παραβατών, σύμφωνα με τη New York Post.

H Μπίσοπ παραδόθηκε στις αρχές τον Ιούνιο του 2019, αφού οι γονείς του παιδιού προχωρησαν σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του Φόλσον, της πόλης όπου διαμένουν.

Οι Αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν τη σχέση της 44χρονης με τον 16χρονο τον Μάιο, και λίγο αργότερα εκδόθηκε ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της έρευνας είχε τεθεί σε άδεια μετ' αποδοχών, όμως τον Αύγουστο και μετα τη σύλληψή της προχώρησε η ίδια σε παραίτηση.

Η 44χρονη εργαζόταν εδώ και πέντε χρόνια στο γραφείο του Σερίφη του Σακραμέντο,δεν γνώρισε το νεαρό αγόρι μέσω της δουλειάς της ούτε τον συνάντησε ποτέ εν ώρα υπηρεσίας. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Αρχών, η πράξη της δεν σχετίζεται ούτε επηρέασε την άσκηση των καθηκόντων της με οποιονδήποτε τρόπο.


Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός παντού για να μειωθούν τα κρούσματα και να αποφευχθεί το lockdown

Φωνή Ζανέτ, οργή Αλέξη Τσίπρα για τον Τσακαλώτο - Έρχονται κυρώσεις για τους «εκτός γραμμής»

Αμερικανός έτρωγε για εβδομάδες μια σακούλα γλυκόριζα και πέθανε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης