Ο Αμερικανός αστροναύτης Νταγκ Χάρλι, φαίνεται πως χτύπησε το κεφάλι του καθώς έμπαινε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, λίγα λεπτά μετά την πρόσδεσή τους το απόγευμα της Κυριακής.
Η κάψουλα Crew Dragon προσδέθηκε στον ISS με τους Μπομπ Μπένκερ και Νταγκ Χάρλι και ολοκληρώθηκε έτσι με απόλυτη επιτυχία η δεύτερη φάση της ιστορικής επανδρωμένης αποστολής της NASAκαι της SpaceX.
Ο Χάρλι να χτυπάει το κεφάλι του, βγαίνοντας από την κάψουλα για να χαιρετίσει τους συναδέλφους του αστροναύτες, ενώ λίγο αργότερα σε βίντεο απαθανατίζεται να κρατά ένα χαρτομάντηλο και να σκουπίζει το μέτωπό του.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.