Προφορική συμφωνία του Πέδρο Μαρτίνς με τη διοίκηση του Ολυμπιακού αποκαλύπτει η O Jogo.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την επέκταση της συμφωνίας τους κατά ένα χρόνο και σύντομα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την πειραϊκή ΠΑΕ.
Μάλιστα, θα υπάρξει και οικονομική αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού, με τις μεικτές του απολαβές αυτή τη στιγμή να φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ.
«Ο Ολυμπιακός προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με τον Μαρτίνς, λόγω της καλής δουλειάς του αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια που είναι στην Ελλάδα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.