Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος γιος αποχωρούσε από το σπίτι έπειτα από καυγά όταν ο πατέρας βγήκε στην πόρτα και τον πυροβόλησε - Το θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

thes_ar
Ένα σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Πυλαιώτικα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Grtimes.gr, ένας πατέρας πυροβόλησε με καραμπίνα δύο φορές τον γιο του, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιος, 32 ετών,  αποχωρούσε από το σπίτι έπειτα από καυγά όταν ο πατέρας του βγήκε στην πόρτα και τον πυροβόλησε. To περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, γύρω στις 13.30. 

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Λίγη ώρα μετά την πράξη του, ο 63χρονος πατέρας συνελήφθη. Κατά το επεισόδιο τραυματίστηκε ελαφρά στη μέση η σύζυγος του δράστη, σύμφωνα με το thestival.gr.



Οικογενειακή τραγωδία στην Πυλαία - εκτέλεσε τον γιο του

Σύμφωνα με περίοικο, για αρκετή ώρα πριν το μοιραίο συμβάν ακούγονταν φωνές μέσα από το σπίτι. Η ίδια μαρτυρία αναφέρει ότι στον καυγά που προηγήθηκε ο 32χρονος γιος είχε χτυπήσει τον πατέρα του στο πρόσωπο.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στο thestival.gr ότι ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο 63χρονος κρατείται στην  Ασφάλεια και τις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα ακριβή αίτια της δολοφονίας.
thesaloniki-dolofonia-2
thesaloniki-dolofonia-3

Ειδήσεις σήμερα:

Ο καλός καιρός «έβγαλε» έξω τους Αθηναίους - Γέμισε ο Φλοίσβος από περιπατητές

Στις 42 οι παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός τόπου κατοικίας το Σάββατο

Η Minnie ξετρύπωσε φυτεία με 42 δενδρύλλια κάνναβης στο Κιλκίς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης