Ψηλά στη λίστα της Άρσεναλ βρίσκεται ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού, όμως οι Λονδρέζοι έχουν μεγάλο ανταγωνισμό από Ιταλία και Γερμανία
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά.
Δημοσιεύματα σε Ισπανία, Αγγλία και Αφρική αναφέρουν πως οι «κανονιέρηδες» εξετάζουν την περίπτωση του διεθνούς μέσου του Ολυμπιακού ως εναλλακτική, εφόσον δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τον πολυπόθητο στόχο τους που είναι ο Τόμας Παρτέι της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Μάλιστα, το δημοσίευμα καταλήγει πως ο Ολυμπιακός για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή ζητάει ένα ποσό άνω των 25 εκατ. ευρώ.
Σήμερα η Live Sport αναφέρει πως οι Λονδρέζοι δεν είναι μόνοι τους για τον Καμαρά, αφού υπάρχει η Μίλαν από την Ιταλία και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης από τη Γερμανία, ενώ και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις πρώτες ομάδες από το Νησί που κοιτάζει τον Καμαρά.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.