Κορωνοϊός - UEFA: Διέψευσε τον... πρόεδρό της για το φινάλε του φετινού Champions League

Κορωνοϊός - UEFA: Διέψευσε τον... πρόεδρό της για το φινάλε του φετινού Champions League

Η UEFA διέψευσε πως ο πρόεδρός της, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είπε ότι το Champions League πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις 3 Αυγούστου

ΦΙΦΑ_ΟΥΕΦΑ
Το Σάββατο (4/4), ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο γερμανικό δίκτυο «ZDF» ότι «στις 3 Αυγούστου πρέπει να έχει τελειώσει το Champions League», εφόσον βεβαίως έχει ομαλοποιηθεί η κρίση του κορωνοϊού.

Λίγες ώρες αργότερα, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία διέψευσε πως έγινε η συγκεκριμένη δήλωση και σε σχετική ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

«Υπήρξε η ενημέρωση ότι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είπε στο «ZDF» στην Γερμανία ότι το Champions League πρέπει να τελειώσει πριν από τις 3 Αυγούστου. Αυτό δεν είναι αλήθεια.

Ο πρόεδρος ήταν πολύ ξεκάθαρος, μην ορίζοντας ακριβείς ημερομηνίες για το τέλος της σεζόν. Αυτή την στιγμή, η UEFA αναλύει όλες τις επιλογές για να ολοκληρώσει τις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων και τις ευρωπαϊκές Λίγκες στην ομάδα εργασίας που καθορίστηκε στις 17 Μαρτίου.

Η βασική προτεραιότητα όλων των μελών της ομάδας εργασίας είναι να προφυλάξει την δημόσια υγεία. Μετά από αυτό, είναι να βρει λύσεις στο καλαντάρι για να ολοκληρώσει όλες τις διοργανώσεις. Αυτή την στιγμή μελετώνται επιλογές για να διεξαχθούν αγώνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αν είναι απαραίτητο, σε εξάρτηση με τις ημερομηνίες επανέναρξης και την άδεια των εθνικών αρχών».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Έλληνας περιγράφει την περιπέτεια του στη Βρετανία όπου νοσηλεύτηκε

Κορωνοϊός: Άλλα 62 κρούσματα στην Ελλάδα - Στους 73 οι νεκροί

Κορωνοϊός: Πρόσθετα μέτρα σε Μύκονο και Σαντορίνη - Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης